Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 125cc / 180cc
matija84m:
Samo prerade da da :headbang:
Bas me zanima kako ce ovo funkcionirat. Jer sa minimalnim preradama se moze dosta postic. Samo treba imat dovoljno variomata za isprobavanje.
I simulaciju odradit na stolu a i u praksi.
zvonkec92:
Da da, prerade se vrse samo sa provjerenim djelovima japanskih vozila, nista francuz ovo ono. To sam uzeo od zajebancije da se imam s cim igrat a mozda se ti serijski variomati drugih vozila pokazu kao bolji "tuning" od sporckog variomata kaje namjenjen bas za GY6... Inace rocky slozen 95%, narucio sam novi spuh kompletan jer mi se neda gubit vrijeme s ovim razlohanim mjenjat nitne, radit nove šelne itd lakse je stavit sve novo org i amen a nije skupo
fkt bagatela
Jos moram retrovizore iskopat neke, imam u steku org bas od rockya al to mi zao stavljat na ovakav krs pa mislim da cu kupit neke najjeftinije kojih mi nece bit zao.
Bilo je tu svega, najvise vremena izgubio na krpanje plastika, kade, fara, varenje nogare i tak raznih gluposti. Slozio bio kinesku pumpicu prednje kocnice al je kroz klipic procurila i sve ulje iz posude prek noci uteklo pa sam stavio grimeca pumpicu od neke aprilie. Raskopo celjust ocistio sve oprao slozio nazad. Kompletan skuter i dalje izgleda ko najveca krsina i ovak da ga negdje vidim nebi dao ni soma kn za njega ali s obzirom da sam sve prešerafio svaki detalj na njemu znam kakav je i kak sam slozio i sve je 100% ispravno i funkcionalno, meni je bas drag i sad mi ga zao prodat... Bit ce radni stroj za po kvartu, u ducan i slicno umjesto rallya.
Znaci za skuter dao 8 glavi, od ulaganja imao selene na masini 50kn, okvir za tablicu 20kn, novi spuh 360kn i jos preostaju neki retrovizori za cca 100kn i konacna racunica ispada 1330kn za skuter pali vozi.
zvonkec92:
Apdejt, novi retrovizori :toothy9:
Našo u ŠTEKU neke fancy bregaste pa cu jednu A8 ugradit na ovu raketu, samo moram skinut "dekompresor" sa nje jer nemam klackalice za to... ( čudno al postoji i neka stvar koju nemam u šteku :( )
matija84m:
Odma tjuning :headbang:
zvonkec92:
Promjena kuta na variomatu se pokazala kao odlican tuning pa sam rijesio jos jedan iz šteka da bude spreman ako zatreba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju