Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (10/32) > >>

SF2 Freak:
Sve bu se opet raspalo i procurit ce na sve strane. Ako se varam mozes samnom na trip imas poju pozivnicu i dokazi kinesku kvalitetu.  :headbang:

zvonkec92:
zadnje kad je bila na njemu ta glava je bilo u vrijeme dok je suhy vozio dr evo na peži i tad smo bili u centimetar isti, svi znamo da batina 125 nejde kurca kao serijala a sa vecim ventilima, A9 bregastom i sporckim variomatom ide ko pežo sa base kitom :D

iso bi ja na trip ali jedino cega nemam u šteku su novci, lako tebi rasprodo spidija obogatio se i sad ides trosit  :laughing7:

SF2 Freak:
Kladim se da ide bolje i od nekih peza sa midrace kitom  :laughing7:

gokiSP:
Dobro si se snasao sa glavom, ali razlika da si odnio kod nekoga tko se time bavi je da bi taj vjerujem obradio sva 3 kuta na sicu ventila, a ne samo uslajfao kao ovako kod home made metode. Da se razumijemo, i ovo je dobro, vozi i u svakom slucaju bolje nego sto je bilo, ali nije bas kao da je odradio netko kome je to posao.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

zvonkec92:
To znam to mi je jasno, imam ja negdje taj cijeli set za obdadivat dosjede ali nije mi se dalo trazit po tavanu pa sam ovako odradio, dobro ce biti u svakom slucaju. Mozda danas to smontiram pa javim rezultate

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju