Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (8/32) > >>

zvonkec92:
Roky dobio drugu gumu isto polovnu al u boljem stanju od prijasnje, dobio drugi disk i nove plocice :D

Nije neki brzić al je gušt otić bilo kuda na velikoj tablici bez razmisljanja iz kojeg grma ce iskocit drot na motoru

Corector:
Dobro Mrale, pa nije bas toliko kriticno da je osjecaj kao da vozis bez vozacke 50ccm.

Sinoc sam vozio ispred Suhog i Matije od Senja ka ZGu, pa oni nisu normalni, siljim vecna kola po 120 s prikolicom i nemos im pobjec.

zvonkec92:
Neki dan sam se igrao malo sa vilicama, federi su oslabili i cijeli skuter je napred propao za 3cm sigurno pa se extremno i smanjio hod vilice kaje rezultuliralo da i na najmanjoj rupi na cesti nabija na tvrdo. Imao sam u šteku jedne nevaljane tubove iz kojih sam iskoristio male federcice koji inace sluze da prilikom povrata ne udara na tvrdo. Te federcice sam podmetnuo pod veliki feder i sa time dobio dosta tvrdu vilicu ali i vislji prednji kraj, takoder i veci hod prednje vilice za razliku od prije. Takoder neki dan stigle nove vodilice ventile. Stavljat cu na rokija glavu sa vecim ventilima ali prije toga treba vodilice zamjenit jer ventili imaju puno previse lufta. Inace jako rijetka glava koju se nemoze nac nigdje. U 10 godina kolko serafim kineze nikad nigdje nisam naletio na takvu glavu a ovu svoju sam nasao na otpadu jos prije dosta godina, tj kompletna masina je bila sa puknutom radilicom. Dosta osjetna razlika je u odnosu na serijsku koja ima socijalne ventilice

zvonkec92:
Nista od nosenja glave u neku radnju koja ureduje glave i bavi se takvim stvarima, neda mi se cekat a jos manje placat taj poso jer sam cigan pa sam odlucio sam primiti se posla...

Napravio na tokatskom stroju "alat" za ispresavanje vodilica, odradio to vrhunski, vrlo jednostavno i bez ikakvih poteskoca. Nove ventile uslajfao, dosjedi su cisti skroz u krug kao i ventili sto znaci da nis nikam ne felsa i ventili su 100% u centru. Sad preostaje samo smontirati to na rokija da dobije moć jer se sa serijskom glavom vuce ko krepana kokos

Sveukupni trosak:
- vodilice ventila 24kn
- set ventila, federa, gumica 76kn

Stay KINEZ  :icon_thumright:

dario007:
Nisi nigdje spomenuo kakvu to glavu stavljas,to neka tuning ili koja shema?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju