Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (6/32) > >>

zvonkec92:
To je prava masina a ne neki tamo talijani francuzi ovi oni, skinuo karb samo dunuo u ler diznu ostalo je sve u redu, vratio nazad i na 4 god star benzin kresnuo iz druge na kurblu. Francuz bi se za tolko stajanja vec sam reciklirao dok je kinez vjecan...

Usput sam jos stavio onaj nevaljani malossi multivar gore jer nije bilo variomata, stavio kraci remen 835 umjesto 842 opet zbog nevaljanog multivara koji ne dize remen do kraja, s tim talijanskim djelovima stalno neki problemi dok kineski rade savrseno :laughing7:

Grotty:
Oooo roki 170, sjecam se jos prije cca 6 god kad smo se vozili, ja na devetki s kitom a zvonac na rokiju 170 je tad bio , ajde nek i njega dovedes u red , lajkam  :happy8:

zvonkec92:
Radi se pomalo, nasadio sam Deaka koji je i prije bio na njemu a kojeg sam u međuvremenu posudio jednom liku pa ga kasnije dobio opet nazad. Stanje je loše, udubljeno na nekim mjestima. Probavao sam ga raskopat ali nije išlo pa sam ga nasadio tak razjebanog gore samo da mogu upalit mašinu.

Pozabavio se malo sa čeljusti i pumpicom. Čeljust očistio kako treba i bit će ponovo u pogonu a pumpicu čistio uzalud i na kraju vidio da je cilindar oksidirao i hrapav baš na djelu di gumica od klipića prolazi. Zavirit ću sutra u štek mislim da imam jednu grimeca viška pa da nju probam upasat.

Slike:

Slike klipića nemam prije čiščenja, bio je katastrofa jedva sam ga izvuko van kolko je to sve oksidiralo, bilo puno prašine i smeča, Ovo je nakon čiščenja sa skočbrajtom ( fala PLEŠI kaj mi je dao cjeli set tog čuda koje savršeno čisti )

Očiščena

Ali uzalud

zvonkec92:
Apdejt, jos nisam nista rjesio sa ovom 192 masinom, stoji i ceka da se ispusna grana sama napravi... U meduvremenu sam nabavio Serdarevića sa db kilerom i danas ga smontirao.

Prvo skinuo donju plastiku hladenja na cilindru jer sam morao granu grijat brenerom i pigat da pase na auspuh

nasao orginal cjev izmedu grane i adaptera na loncu

Okrečio i lonče i granu

whitney bank atm locations

Meni osobno se vise svida ovako crn a ne inox style

sa db kilerom se cuje cak i tise nego serijala a bez njega isto kao i bivsi deak, ljepi zvuk ima... Jos moram sutra kupit oba zadnja amortizera nova i akumulator i moze na tehnicki :D

zvonkec92:

Jos samo akumulator nedostaje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju