Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 125cc / 180cc
Tomi_ZG:
Kaj će mu 200 vidiš da ima 192,al to je strokana radilica sa čini mi se 170 cilindrom,ko bi ih više popamtio ima toga ko riže
Ni ja ne kužim kaj to gleda i ne složi,još je tu radilicu skupo platio s obzirom da je za kineza,šteta da to ne vozi jer tu jedini ima takve dijelove
zvonkec92:
--- Citat: Corector - 05 Rujan, 2018, 09:39:10 ---Cek zasto si odustao od 192?
S cim peres te dijelove i koliko kemije i vremena utrosis na ovo ciscenje? I koliko su ti blokovi stari?
--- Kraj citata ---
Ma nisam odusto, treba samo granu slozit a to mi se neda bas sam radit a ovi auspuh majstori po radnjama mi oce po 500-700kn da to naprave zato i odugovlacim s tim. Drugu masinu sam poceo slagat da se rjesim tih djelova iz šteka.
Djelove napacam ivasolom, eventualno malo preletim kistom da razmrljam tu zmazanocu da se lakse ispere, i samo slaufom isperem i budu ko iz ducana. Ovi moji blokovi u koje sve to slazem stari su 9 godina a ovi koje sam dobio nemam pojma :/
Dinko, ja neznam kaj ti cekajs kaj ne stavis A9 bregastu i neki sportski vario, skuter ide osjetno bolje samo sa te dvije stvari
Malu devetku vozim jer je na malu tablu, a posto imam puno reganih vozila ipak je lakse regat 50-ku nego 125 ( financijski ) a i devtka je manja i okretnija za muvat se po gradu.
zvonkec92:
Sklopio blokove, novi dihtung namazo diht masom ako cu morat opet otvarat da ostane cijeli jer ako se ne namaze zaljepi se za blok pa ga treba skalperom strugat a ovako ce bit opet za upotrebu.
Fazni lanac iskopo negdje u šteku taman onaj koji treba
zvonkec92:
Đava ga odnija znao sam da nešta nevalja. Lager u dosjedu malog bloka ima lufta. E sad sam tolko ljut da ču si odma naručit taj mali blok sa izvodima za kiler ulja :ludlud: :mad0260: :lud:
aragonY:
I sve to za 10kn sa postarinom? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju