Općenito > Maxiskuteri

Honda SH 150i

<< < (2/3) > >>

ivano_007:
Vidio možda takve 2 Honde na cesti u zadnjih 5 godina, na njuškalu ih također nema.

Tako da se pripremi dijelove plaćat po zlato, pitanje je uopće koliko je pouzdan uvoznik, ako je kao i Kymcov uvoznik na Krku, većina dijelova nisu uopće dobavljivi :icon_thumright:

monetri:
Rijecki uvoznik je pouzdan, dugotrajan, ne bi tu smjelo biti sumnji. Jedino ne znam cijene odrzavanja i servisa.
Uglavnom, bio u salonu, imaju za pogledat samo SH300 koji je naravno vrlo slican ali ima razlika. Sjedi se poviseno i ugodno, kao i medley, to je ta prica. Iznenadila me tezina tj neosjecanje tezine, lak za manipulaciju. U taj jaci model ispod stane samo jetica, nista vise, dok ispod volana ima samo jedan maaali uski pretinac koji se ne da ni zakljucat. Nista bez kofera i to najveceg i tu sad izgleda kao problem jer bi trebalo busiti nesto i to mi se vec sve pomalo nesvida. Moram kod drugog uvoznika jos pogledati SH150.

Zasad, plusevi:
- japanac (kvaliteta, pouzdanost, valjda)
- keyless
- ravna podnica

Minusi:
- gdje je sav prostor nestao? Nema ga
- pretinac ispod volana nezasticen, ne moze se zakljucati, ne razumijem takav propust
- za dodatni neoriginalni kofer treba skidati straznji nosac i busiti za drugi
- dizajn nit smrdi nit mirisi ali nebitno
- najskuplji od ostalih

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

stalker:
U potrazi sam za polovnom Hondom SH150. Sebi sam zadao cilj da skuter mora biti Honda velikih kotača i ne više od 150 jer za sve više od toga imam motor.
Nemam posebno velikog iskustva sa SH pa sam u nedoumici. Po oglasnicima ih nema puno i drže dosta visoku cijenu. Trenutno se dvojim između starijeg dobro očuvanog modela iz 2004 s malo kilometara i osam godina mlađeg s nešto više kilometara ali i dvostruko većom cijenom. Kao što rekoh to će mi biti pomoćno vozilo za kraće gradske i prigradske ture od kojeg očekujem pouzdanost, jednostavno i povoljno održavanje. Izgled i dizajn je meni starcu od 60 godina nebitan jer to će biti radno vozilo koje će mi zamijenit dosadašnji Hyosung MS3 i Stalkera kojeg ću prodati.
Volio bih nekog tko ima više iskustva sa Hondom SH da mi navede prednosti i mane.

stalker:
Upravo sam postao vlasnik jedne Honde SH150 iz 2018. g. Upravo obrnula punih 25000 km. Kupljena u Splitu a prethodni vlasnik ju je propisno čuvao i održavao. Bez problema je prevalila put od Splita do Dubrovnika sa dva kraća zaustavljanja. Mogao bih reći lakše i brže nego što sam očekivao. Nisam je štedio pa sam priličnoj prometnoj gužvi na jadranskoj magistrali bio brži od većine automobila. Prosječna potrošnja po kompu je ispala 2,6 l/100 km što nije puno s obzirom na tempo vožnje. Prvi dojmovi jako pozitivni a među najjače adute bih naveo kočnice koje su usudio bih se reći jače nego na mojoj Hondi NC750X.

balki:
Čestitam na prinovi uz stari rudarski pozdrav- Sretno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju