Općenito > Maxiskuteri

Honda SH 150i

(1/3) > >>

monetri:
Ne vidim nikakvu temu za bilo koju verziju SH, pa evo neka bude...

Osobno me ozbiljnije pocinje zanimati aktualni SH150i abs. Nekako mi je uvijek bio u sjeni kao najskuplji u klasi. Ali kad malo gledam, ima sta za ponuditi.
Zanima me koje su mu mane i nedostaci u tehnickom smislu i pouzdanosti, pa tu ako netko ima sta smisleno za reci, neka pise. Ovi modeli s abs-om, ne pise da li takoder imaju i kombinirano kocenje kao oni stariji SH bez straznjeg diska?

Svida mi se: ravna podnica, keyless (navikao sam na to), klasicni instrumenti, veci kotaci, japanska pouzdanost (?)

Minusi: ozbiljnija cijena, motor nije tako high tech kao neki, s time idu i performanse, ispod sica stane jedna kaciga (nadam se)

Zanimljiv skut, hvala ekipi sta su mi ga dodatno fokusirali :)

dacerovs:
Covjece Xenter Yamaha je isti SH hahahah i jeftinija je od Nmaxa 155.
Sjedio sam u Yamahi Sibeg na njoj, ima pun kufer pretinaca i mjesta za odliozit nest, sic na prvu preudoban, plastike kvalitetne, nista ne skripi na pritisak.
Eto, ako te zanima takav tip skutera, probaj i Yamahu.
Xenter 150abs kosta 23tisuce kuna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SF2 Freak:
Honda je Honda  :icon_thumright:
Kazeš nema kaj ponuditi. Pogle recimo kako se pali skuter. NAvodno samo na karticu , kao danasnji auti. Imas ju u džepu dodeš do skutera i okrenes gumbic  :icon_thumright:

monetri:
Op op! Xenter zanimljiv! Da, to je stil sta mi pase. Jedino po ovoj slici kao da je bubanj iza. Bas cu pogledat.

@freak, pa to ti i govorim, veliki plus, navikao sam to iz auta, ovo me odusevilo

dacerovs:
Da bubanj je nazad heheh, jbg.
A gle, nekom to ne smeta. Ja npr. vozim Runnera koji ima bubanj jer ionako kocim vecinom prednjom pa me to ne dira.
Ovaj Xenter je zanimljiv, jedino nema mjesta ispod sica, vjerojatno ni Honda nema zbog tog dizajna.
Taj Xenter i SH jednostavno traze zadnji kofer i to najveci u ponudi koji postoji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju