Ostalo > Razne offtopic teme :)
Wheelie/zadnji kotac - kako naucit?
dario007:
Ja vracam leovinceta samo ako je oklada u pitanju,ovako mi nije napeto :toothy10:
Fast Nrg:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2018, 12:42:59 ---
--- Citat: Matija97 - 18 Kolovoz, 2018, 12:33:21 ---Vozit se ne uci na forumu,neko ti moze dat par hintova al za ostalo trebas parking,skuter i volju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jedini pametan i pravi odgovor u ovoj temi
I ko misli peglat po zadnjem,dok ne nauči to za oskara rasipat će se X puta,a moguće i sebe slomit,nejde bez toga,to ko da ideš boksat pa se nadaš da ćeš proć bez ijedne šljive na oku
--- Kraj citata ---
Tomi stuMteru kad ces ti ranerceta raspirit po zadnjem da pokazes silu
dacerovs:
Hahah ja sam cak uspio svog Rajnera raspirit na zadnjim na Ininoj benzinskoj kod Sveucilisne bolnice na onom ponocnom meetu i bio je skoro grebanja, bubanj nije za dizat na zadnji, zamalo me prehitilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Josip-98:
Za pocetak izdusi malo zadnju gumu nece te bacat livo desno, namisti polozaj prstiju nekome odgovara 1 prst na zadnjoj nekom 2, lakse je s jednin, vozis lagano pocupas ga i eventualno se malkicu bacis nazad i sve ostalo samo dode
Ja san ima zuljeve na rukama, sve me bolilo kad san krenia ucit i taman naucia vozit odlicno, proda skuter i sad mi se uopce ne isprobava to. Proslo me vrime :toothy9: :toothy9: :toothy9:
RunnerSukosan:
--- Citat: dacerovs - 18 Kolovoz, 2018, 17:16:27 ---Hahah ja sam cak uspio svog Rajnera raspirit na zadnjim na Ininoj benzinskoj kod Sveucilisne bolnice na onom ponocnom meetu i bio je skoro grebanja, bubanj nije za dizat na zadnji, zamalo me prehitilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Nije dobos los, samo treba znati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju