Ostalo > Razne offtopic teme :)

Wheelie/zadnji kotac - kako naucit?

<< < (9/10) > >>

Tomi_ZG:
Joj samo da se dokopam onog z-a od Pere...

Fast Nrg:
Pravac na solidum jankomir i cepaj ja sam tamo krenuo samo polako sve ce sjest na svoje kad ga jednom skopcas moci ces cimat bilo sta eto da se nadovezem na ovo za zozu dada peza shitfajt ac stock sa variom ide po zadnjem next masin je definitivno bautin :toothy9:

RunnerSukosan:
A gle moras ici po malo, nemos naucit preko noci.. Ako ne zelis sjebat skuter uzmi neko sr 125/150 ili mes slicno, samo sa vozi.. Mada ja nebi drugi uzimao

Matija97:
Dizat na gas je najgore moguce,dok sam tako na gas dode do vage ides 4 5 banki,cimni vilicu u pod i brap i kad te propne malo pusti gas i pikni kocnicu,tako malo po malo i ici ces sve vise i vise a bit ces sigurniji jer ce ti vec automatski bit da piknes kocnicu kad dodes do neke nesigurnosti.Tesko je objasnit preko foruma.Vozit se ne uci na forumu,neko ti moze dat par hintova al za ostalo trebas parking,skuter i volju  :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: Matija97 - 18 Kolovoz, 2018, 12:33:21 ---Vozit se ne uci na forumu,neko ti moze dat par hintova al za ostalo trebas parking,skuter i volju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Jedini pametan i pravi odgovor u ovoj temi

I ko misli peglat po zadnjem,dok ne nauči to za oskara rasipat će se X puta,a moguće i sebe slomit,nejde bez toga,to ko da ideš boksat pa se nadaš da ćeš proć bez ijedne šljive na oku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju