Nakon vidikovca i vozokanja po Sljemenu da bar malo prodje toplinski val, rijesio sam, da se spustim na Zagorsku stranu, s ugasenim motorom za jos veci chill. Provozao se i po Zagorju, bregima, gdje je ugodnije i ima zraka samo nek sam sto manje u kotlovnici.
Pocela je potraga za hranom, Graso nije opcija, sto zbog guzve, sto cijenim i smatram da manji igraci imaju isto svoje adute. I bogami, bio sam u pravu, skinuo sam Oskara!
Grill & Steak house, Slatinski Gaj. Prvo sam prosao pored, i reko ma idem se vratiti jer mi nesto govori da ima tu potencijala, a i brze bi mogao biti usluzen. Bome imaju zanimljiv.menu, a cijene su im veoma pristojne, po meni kao best buy.
Nije lako naci dobro pecena rebarca, razocarao sam se u Semiju s nedovoljno pecenim, X2 je bilo ak se ne varam, a nisu me ocarala niti u Grasi. Ovdje su savrseno pecena, i tope se. Krumpir za Oskara takodjer. Jos me je neki gost upitao za rebarca pa smo se raspricali i slozili kako to nije lako naci. I kaze covjek da me nebi pitao da niie vidio od oka. E to je veoma.kljicno, tako i ja zabadam oci u tudje nanjure, pa sam poceo prakticirati da se ustanem i odem, jer dosta mi ie pusinga i amaterizma.
Veli gazda da idu 22 zacina nutra i da je dost truda posveceno...
Lignje sam morao uzeti jer ih na nasem moru nikada ne probam, radje si kupim kacigu za 700 eura onako ladno.