Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Hahah,vise ne turiram... :frajer:
SF2 Freak:
Idem i ja na trip :toothy9:
Corector:
Druga masina, novi svijet, jednostavno treba probati sve kombe.
dario007:
Pa da,inace nisam od onih koji kopiraju setupe,vise volim postelati po svome.
Ali moram priznati da sam se raspitivao o federima koji su dostupni,Dax mi je rekao za vxr federe koji se mogu koristiti kao alternativa,pa sam proucio sta se nudi i vodio se onime sto meni treba kroz osjecaj.
Isto tako sam Diteka pitao jel ima delay na odazivu gasa sa bijelim centralnim,na sto sam dobio potvrdni odgovor.
Nyzvin skuter sam probao i ispitao ga i on sa bijelim federom nema problema,ali ima drugaciju polutku i remen.
Opet svaki skuter je individualan pa se treba voditi nekim smjernicama koje pokazuje u praksi.
Izvjestavat cu o steli i vidjeti koliko vise ide van od onog zadnjeg mjerenja aplikacijom,naravno i nova snimka bude.
Ocekujem 1s nize do 100km/h stelom prijenosa.
Postavio sam si visoku ljestvicu,vidjet cemo koliko ce izaci u praksi.
dario007:
U zadnjih 20km proslog tripa nakon ispostivacine na autoputu mi je puknuo auspuh
Pokraj toga sam vidio i da antifriz slini na ulazu lulice u blok.Ta lulica je bila dosta losa i kad sam ugradjivao,drzalo se na milimetar lema.Nisam rijesiona vrijeme pa je sad doslo na naplatu.
Auspuh smo povarili kod dacerovsa,malo smo se ucili,ali evo drzi vec 2-3 dana,tak da izgleda da cvarci drze.
Auspuh je jos posmirglan i pofarban na novo,montiran i ubacio sam ove sire podloske
Corectorova blokada je spojena,radi perferktno,postelano u 2min bez ikakvog problema i sa njom radi kao 50cc sa bacvom.
Evo pozicija prekidaca sa dignutim i spustenim sicom,tako sam isto imao i na proslom mc3 i mjesto je super
Jos jednom hvala Corectoru na donaciji blokade.
Rijeseno je i zveckanje zupcanika kurble od radilicu.
Stalno je mljelo,pa sam iskopao feder koji nije jak,skratio i pofrkao usice da mi odgovaraju.Probusio dekl i stavio caval koji sam spigao na kraju da ne moze ispasti.Feder je tu zakacen i spigan da se tu ne moze otkaciti osim izvlacenja cavla.To je napravljeno iz razloga da nebi upao u prijenos.
forensic anthropology education needed
Isprobano u praksi i drzi se super,a kurblanje funkcionira kao i prije.Konacno tisina u voznji.
Igrao sam se i sa prijenosom,stavio tvrdji centralni,tvrdje federe kvacila i opet nisam bio zadovoljan,tako da je malossi torq za sad izletio van.
Prilikom rastavljanja sam vidio da je mast nekim cudom nestala,a ono sto je ostalo je bilo skoreno.
Sutra malo vise o tome kad ga ufazim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju