Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (185/243) > >>

matija84m:
Znaci isplatilo se busenje protuoklopa.
Jel grije koljenja u voznji?

Bump:
Ide jako, jedno 40% bolje bih rekao, mozemo neko semaforašenje koji dan

gavranpero:

--- Citat: dario007 - 21 Srpanj, 2019, 08:00:20 ---Nisam nigdje ni rekao da nije dobro radilo,mjerio sam ubrzanje i krajnju i sve je super radilo,a vremena se poklapaju sa mjerenjem stopericom preko videa.

--- Kraj citata ---

Mislio sam na ovo.

--- Citat: ---Nezz jel aplikacija 100% tocna,jer mi je djelovalo da brojke malo kasne pri mjerenju.
--- Kraj citata ---

Vjerovatno i nema veze toliko, jer telefoni koriste američke i ruske satelite. Bitno je da mjeri.  :icon_thumright:

dario007:

--- Citat: Bump - 21 Srpanj, 2019, 09:59:32 ---Ide jako, jedno 40% bolje bih rekao, mozemo neko semaforašenje koji dan

--- Kraj citata ---

Mozemo,tak nikad ne naletim na nikog da odmjerimo snage...

Malo sam u fazi zavrsnog dostelavanja,na tripu sam uocio odredjene nedostatke.Uglavnom po pitanju prijenosa,bijeli centralni je premekan i imam veliki delay na odaziv gasa iznad 80km/h i start mi nije na nivou,prenisko starta i upada u blagu rupu.

Opcenito mi se bijeli centralni okej ponasa,osim sto je premek i u startu blago prevrti nekih 300rpm.

Nakopao sam centralni feder koji bi mogao rijesiti sve moje probleme,a to je crveni malossi feder koji se koristi za vxr-a.On je 8mm kraci i dosta tvrdji od bijeloga,pa cu isprobati kako se on ponasa.

Uz njega sam uzeo i set federa kvacila za vxr-a,trenutno imam najmekse bijele,pa cu staviti odgovarajuce uz ovaj centralni.Sve ovisi koje ce traziti.

Corector je donirao blokadu za BB-a slozenu na prekidac po zelji,hvala mu za to

matija84m:
Da da novi centralni :notworthy:
Sad moramo na trip da se to testira :toothy10:
Nemoj ga odma unistit na nogari :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju