Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (172/243) > >>

Bump:

--- Citat: dario007 - 04 Srpanj, 2019, 22:02:19 ---Imaju broj,ali brojevi nisu ti po kojima gledas jer se razlikuju.
Gledas materijale,boje i poklapanje usis i cilindar.Raspar se gotovo nikad ne poklapa ili na usisu ili kod cilindra i razlicitog je materijala.Obicno kad prodaju raspar,onda izvade pikse za centriranje i pripasu to ovak ofrlje.

--- Kraj citata ---

Hvala, to je detaljan odgovor!

Nisam nikad vidio od 125 blokove pa mi nije jasno jel im se isplatilo raditi potpuno drugi kalup ili su samo brezoni drugacije pozicionirani?

dario007:
Donji brezoni su malo uzi,tipa 1mm svaki,koncept kao kod sr125/150,ulaz za cilindar je uzi,pa treba tokariti suknjice cilindra ili siriti blok.Getribe su razlicite.

Kod mene je vec razbusen cilindar na donjim brezonima sa 8 na 10mm,tako da na brezone ide,jos treba prosiriti blok da cilindar moze uci.Nisam htio tokariti suknjice jer ima malo mesa i cilindar je nov.Getribu imam od sp180,samo treba ustekat.

Kod sr125/150 jos treba busiti rupu za lulicu vode,ovdje ne treba jer je LC blok.

dario007:
Pomalo se rijesavaju neke sitnice.

Lezaje sam izvadio iz bloka grijanjem bloka i hladenjem lezaja mokrom krpom,kako bi sacuvao dosjede maximalno.
Dosjedi su vrhunski,vidi se tvornicka obrada,nesto slicno kao brazdice na novom klipu.

Vodena pumpa je takodjer izvadjena i tamo je takodjer sve mint.Malo je zapekao zupcanik vodene za osovinu,ali pametniji je popustio.

Blok je ociscen Dimerom,kistom i zicom za pranje sudja.

Pokupio sam i stvari od tokara.
Napravio je tanku piksu za centriranje diska,pogodio je savrseno i toliko je knap da nikam ne mrda,nema vise mudrovanja sa centriranjem.

Slozena i piksa sa m10 na m12,jer je covjek koji je radio tvrdje selene fulao,tako da je i taj dio rijesen.

Cak mi je ostavio i iber piksu ako zatreba.Tokara sam platio 30kn :)

Dax:
Deklo ti je ruzno,nimalo mi se ne sviđaju kopije na 50%,onda napravis kak treba i skopiras kak treba hahahahahhaha

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Rade našao sam ti blokove za džaba,šteta kaj je oglas neaktivan

https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/gilera-runner-sp-180-blok-motora-oglas-17152903

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju