Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (171/243) > >>

dario007:
Hvala...

Pa osjetilo se da se malo utromi kad se zgrije,ali sam imao radnu temp na 85c,sto je isto djelomicno utjecalo na tu tromost.Da se nes ekstra osjetilo nije,radi kevlara i novih komponenti prijenosa,ali eto kad imam viska vremena i dok je sad sve raskopano upgrejdam stvari koje sam uocio kroz voznju.

Nezz jesam pisao...Zamjenio sam rucku sa posudom ulja,na jednoj je bio unisten navoj retrovizora,pa sam prebacio sa powera donora.
Stavio i nove zadnje EBC plocice i jos jednom promijenio ulje u zadnjoj kocnici.

dario007:
Danas pofarbao poklopac paljenja,jer je bas bilo saka u oko.
Sad je replica Hexagon poklopca.

Kupio sam i blok u mint stanju,za u stek nakon mukotrpnog trazenja.Runner sp125 matica van,prvi put otvoren i prvi put getriba otvorena.Blok je od kolege Zolta i ovim putem mu hvala na pronalasku.

Bump:
Jel blokovi inace imaju broj negdje isti gdje se vidi dal su rasparivani vec ili se to vidi po obradi?

dario007:
Imaju broj,ali brojevi nisu ti po kojima gledas jer se razlikuju.
Gledas materijale,boje i poklapanje usis i cilindar.Raspar se gotovo nikad ne poklapa ili na usisu ili kod cilindra i razlicitog je materijala.Obicno kad prodaju raspar,onda izvade pikse za centriranje i pripasu to ovak ofrlje.

matija84m:
Blok za u stek?
Pa kaj neces preslozit sve zbog onog kaj ti je pukal blok?
Il bus zavaril samo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju