Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (166/243) > >>

Corector:
Rade svaka cast za preradu nosaca, ovo je bas mocno odradjeno.

Inace seleni sto su stariji, to su meksi, zapravo gube na elasticnosti i postanu samo gnjecavi, za normalnu voznju to ne trebas nikada mijenjati, ali kod ganjacine vec dolazi do izrazaja svaki detalj koji moze popraviti stabilnost  skutera, odnosno ta veza izmedju rame i masine mora biti sto vise sinkronizirana, a opet da nije direktan spoj koji ce prenositi vecinu vibracija i na ramu, jer vibracije rasturaju i popizdis zacas ako su jako izrazene. Kad se stave novi onda puno bokje drze osovinu selena u centru, tj. smiruju rad selena i automatski imas direktniji skuter.

Za ovu vezu izmedju amortizera sto te muci.
Bitno je da amortizer ima cvrscu oprugu, a selen u usici bloka masine sam dao raditi tvrdji od originala i pokazao mi se super, a gore na vrhu amrotizera do rame sam stavio od YSSa duplo tanji selencic koji je tvrdji od originala.

dario007:
Gornju gumu sam u steku nakopao najtvrdju koju imam i prepilio je na pola.Napetost opruge sam postavio na najtvrde,bolje je,ali nije taj amortizer neka sreca.

Evo dogovorio sam sa Corectorom i tvrdje selene u nosac masine od orginala,sad je izrazena ta povecana masa masine i automatski vise radi na selenima napravljenim za 50cc.

Nisam isao na lezaje jer je to pretvrda kombinacija za cestu,pa se trazi neka zlatna sredina.
Jos je narucen i novi selen za vxr nosac,da se taj dio odradi do kraja.

Masina danas ide kod BP-a jer je era trazenja blokova neuspjesna.Nisam nasao nista da valja ili da ne cijene blok 200e.
Ide ovo kao prvo rijesenje,pa ce se blok polako traziti i na zimu slagati na novo,ako ovaj izdrzi toliko.

Hvala za pohvale Corectore.

Tomi_ZG:
Siguran sam da bu ti BP to skarabuđio,sjećam se bilo je tu i nekih bisera koji su za gole blokove samo pjeskarene tražili po 4000kn i još se kurčili da to vrijedi toliko  :drunken_smilie:

matija84m:
Da dobri blokovi su rijetkost. Tko ih ima taj nabrije cjenu pa kako bude.

aprilija top:
ko ih ima taj ih ne prodaje hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju