Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Evo izjebao sam se dosta,sve je mrtvi knap,zapinjao je nosac od ruku selena,pa je i tu fleksano da dobijem mjesta.
Prvo sam polakirao nosac
Otvrdnuo sam gumu od nosaca umetanjem 8mm navojne sipke
Pripasivanje i proba gdje zapinje
Slozen je selen da se moze skinuti bez skidanja masine i nosaca.
Evo smontirano
Na tom dijelu je sad krutina,minimalni su pomaci.Bilo bi dobro u nosacu zamijeniti selene,al ovi jos prolaze.
Sad kad je krut na nosacu,osjeti se da je amortizer low budget,frce se kao da je gumeni.Bas jako radi na tom dijelu guma/amortizer/selen.Tako da bude trebalo staviti nesto kvalitetnije ili sa sp-a amortizer i onda to bude posao.
Bump:
Kak pukme blok na nosacima auspuha, jel savijen auspuh uzrok ili ga treba prvo montirati pa spajavi s granom ili nema pravila?
gokiSP:
Sad bi mogao imati vece vibracije sa svim tim kemijama, a blok bi mogao nastaviti sagu pucanja. Ako ces vec variti ovaj, povari dodatna pojacanja odmah sad pa si na miru.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dario007:
Vibracija sam imao jako malo,gotovo zanemarivo.Ali se zato frkao kao zmija.
Sad idu druge kemije,treba otvrdnut dio koji se kopca u ramu,ti seleni su kao spuzve.Tu je vxr-ov selen koji uspjesno upija vibracije,ali vidit cu u praksi kako to bude.
nrgmc2-tuning:
moraš ukrutiti cijeli taj dio od nosača do tih selena. Radit malo treba jer je to za svaki dan uporaba ali zato budu vibracije, jbg to je 180cc. i taj blok zaboravi ako ces sve ukrucivati da ti se ne uvija bude ti pucao svako malo. hiti to van i pričekaj zdrave blokove.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju