Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
Op op, bit ce neki meet uskoro sve mi se cini.
ljubo46:
Ufff pre dobra srka
Patim za njom
Jel ac ili Lc?
Daj jos malo detalja o njoj? :headbang:
dacerovs:
--- Citat: ljubo46 - 22 Svibanj, 2019, 19:56:20 ---Ufff pre dobra srka
Patim za njom
Jel ac ili Lc?
Daj jos malo detalja o njoj? :headbang:
--- Kraj citata ---
180 LC, ima projekt u garazi pa pogledaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Posudio sam multimetar od druga Zvonkeca,regler na kraju dobro fila.Na malko pojacanom gasu imam punjenje 13.5V
Danas sam isao rijesavati svjetla,sinoc sam zagnjavio lukuzikaovica da mi objasni kako i sta spojiti,pa smo proveli 2h na telefonu,razmjenjivali slike i skice i na papiru sve spojili.Tj on je spojio,a ja tudum sam pokusao shvatiti.
Tako da je ubacen jos jedan relej koji pokrece svjetla.Ubacen oem prekidac sa 3 pozicije,za poziciju i kratko svjetlo,isto tako i oem salter dugo/kratko.
Sve je spojeno na orginal stopice i cijela instalacija svijetla je na stek gore,prema novim komponentama.Znaci xenon,klapna dugog svjetla,pozicija i jos jedan izlaz za po potrebi spojiti orginalno kratko svjetlo(citaj ako ce kenjat na tehnickom,istekam xenon i ustekam balonku kroz prednju resetku)
Pa evo slika releja
I gdje sam ga spojio i smjestio
Evo novo slozene instalacije
I kad se to malo poslozi da svaki kabal bude di treba
I video kako to funkcionira.Na zalost mobitel nemre predociti stvarno stanje,al ubija brasno u mraku
Jos moram zutocrnu ukopcat u zicu pozicije,jer nemam osvjetljenja sata.
Jos se spaja kontrolna lampica za pumpu vode u sat.Ukoliko se lampica ugasi,krepao je relej i pumpa ne radi.Realno toga ne treba jer ima temperaturu,ali nek se nadje...
Ubacen je i aku od powera,jer je ovog ubilo isprobavanje .
Hvala dacerovsu i nyzvi koji su bili kod mene na druzenju i serafanju i Lukizikaovicu i Corectoru na pomoci oko spajanja.
lukazikaovic:
Drago mi je bit dio ovakvog projekta :headbang:
meni jos ne ide u glavu da si uspija toliko izminjat instalaciju bez da si svratija makar po stopice u chipoteku hahah
Moto dostavnog MC2-BB:
"Neke se stvari ne mogu kupit novcem,a sve ostalo se nađe u šteku" :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju