Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (138/243) > >>

dario007:

--- Citat: ljubo46 - 19 Svibanj, 2019, 11:10:14 ---to je to pajdo..sretno i ima da okrenes jedno 100 tisuca bez otvaranja :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala lijepo Ljubo ;)

--- Citat: dacerovs - 19 Svibanj, 2019, 11:15:03 ---Energija ide ko propuh, a jos nist nije stelano.
Vozim 30-40 i okrenem gas, odma ga krene propinjat, kotac momentalno u zraku.
Jos preostaje sredit taj poklopac glave te naheftat plastike i nadam se da onda bude svakodnevno u upotrebi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Sad sam se malo provozao,prije sam spojio obrtaljku.Ako joj je vjerovati,a rekao bi da nije onda u ubrzanju vrtim 9500rpm.

Druga stvar,spojio sam punjac aku-a dok skut radi i pokazuje samo 12.4V.

Probao sam ga naterati na 85c da vidim oce termoprekidac upaliti ventilator,ali nis od toga radio je vise od pola sata nakon voznje i nisam dobio preko 79c i to u posudi.

BP:
Opaaa, dostavnjak je odradio prve korake!!!  :icon_thumright:

Cestitam, jeste ga bar dobro zalili cugom? Nemoj da mi se na suho razradio  :laughing7: :notworthy:

Kako se vozi, ide ravno?

dario007:
Je,je pijuckalo se pomalo...

Ide ravno,100gps-a ne osjeti,jos nisam nes forsirao,ali gumu sam pocistio do ruba u jednom zavoju i lajkam kak se vozi.

dario007:
Naravno idem dalje u vidu problema i sanacija istih.Imao sam curenje na poklopcu glave kod svjecice.Pa sam raskopao poklopac i glavu.Poklopac je udarao u glavu prije nego se full stegne,pa je glava isla kod tokara na doradu.

E moj kinesce,koliko muka sa tobom.Nista sve je skompletirano nazad i nalijem antifriz,kad ono curi zesce nego prvi put.
Onda sam ponovno raskopao,namazao kilu diht mase i sklopio da se susi do drugog dana.Danas ulio antifriz i sad je rijeseno,ne curi vise.

Spojio sam relej zmigavaca i to sljaka,nanovo izolirao i malo bolje poslozio to ozicenje i povezao steznim trakicama taj kupus od zica.

Provjerio punjenje i jos uvijek imam preniske vrijednosti.Od 12.4-12.8V.Vozio sam se i taj napon na aku-u se uvijek drzi tak.
Treba provjeriti jel sve dobro spojeno i sta je sa reglerom,posto sam na prvom paljenju imao smrad i dim iz reglera.

Provjerio svjecicu nakon punog gasa.Trebat ce malo smanjiti glavnu diznu,tipa 2-4br.

Nyzvo:
Kakvi problemi, ide sve na saraf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju