Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
Jebeno onda, bas me zanima koliko ce vibracija popit i kako ce to biti u odnosu na BB. Biti ce sigurno ugodno jer imas sve serijske selene koji su mekani. Samo nek jos bude kruca veza izmedju masine i rame i swap je za oskara
Ivan031:
Da, bilo bi zanimljivo ubacit lezajeve u blok i onda selen :icon_thumright: iako je i ovo vrhunski :headbang:
gokiSP:
Vibracije su minimalne, a prednost u ovom slucaju je sto je uvijanje masine puno manje nego na sp ili vxr klackalici. Jedino di vibracije mogu biti malo jace je u leru i u trenutku dok kvacilo ne uhvati zvono.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dario007:
Radje prihvacam malo jace uvijanje masine nego da mi se plastike raspadnu od vibracija i dobijem svrab.
Za sad ide ova najmeksa kombinacija,pa ce se po potrebi sloziti lezaji u blok,iako mislim da me ova kombinacija bude zadovoljila.Budemo vidjeli u praksi...
Corector:
Bit ce to jako dobro, jer ja sam bio zadovoljam s vibracijama na eunnerovom nosacu i serijskim selwnima, jedino je se vise uvijao tada.
A ti imas kraci nosac = osjetno manke uvijanje, mekane selene takodjer i jos jedan dodatnj, tako da vec slutim da si odnesao Oskara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju