Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (103/243) > >>

dario007:
Vratila se volja,oslobodilo nesto vremena,ulovio sam kuma na kisovite dane i krenulo se u muski posao.

Prvo se energija prepeljala kod kuma u garazu

Ideje oko pripasivanja nosaca selena od vxr-a

Napravila se piksa za selen,slozilo da seraf bude dovoljno dug i selen sto blize usici bloka kako nebi smetalo za nogaru i plastike.

I kako to izgleda namontirano

Slozeno je da selen malo jace špana prema dole,kako bi izbjegao udaranje glave u poprecnu cijev na rami.
Posvasani su i serafi za nogaru.Evo slike svega namontiranog

Odrezan i dio poprecne cijevi,da ne smeta glavi.To je ojacano sipkom i pofarbano

Probusena i rupa za lulicu vode sa 14mm borerom pa rajberom doterano na mjeru

8h rada je utroseno,sa gablecom,kavom i puš pauzama.Zadovoljan sam poslom,sve se moze dostelati distancama na serafima,skinuti nosac za eventualnu izmjenu selena ili vracanja na 50cc.

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

gokiSP:
Fin posao. Ja sam kad sam stavljao vxr selen busio ramu i stavljao vide kroz ramu, ali i ovako funkcionira jer tu nema neke prevelike sile.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

dario007:
Nemre to nikam,posto je glavni nosac masine ovaj od 50cc,na ovom selenu doslovno nema nikakve sile.

Ja sam isto mislio busit,al je to tesko dobiti u centar i jos je dupli lim koji se busi,pa je ovo bilo jednostavnije rijesenje

Corector:
Cestitke i ovdje. Sad sam se sjetio, taj selen bude napet, nije bas da je samo tko prpvuci osovinu na vxru.

dario007:
Hvala za pohvale... ;)
I ovdje kod mene stoji napeto,sam je napravljen da je malo van centra,djeluje malo zakrenut da bi stajao napetije.

Kod runnera je drugacija rama i ima jedan flah na dijelu di se nosac selena serafi u ramu.

Kod mc2/3 je tu rama napravljena od dva komada lima,pa je prakticki duplo jaca od runnerove na tom dijelu,dok su sa kontra strane iste

Vidi se da to izgledom nije daleko od izgleda orginal nosaca selena kod vxr-a.Malo se razlikuje jer su nosaci masine i dubina na koju ide nosac selena drugaciji,ali princip je isti

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju