Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
gokiSP:
Treba probati i slazem se da su neke stvari precijenjene, ali ja osobno ne bi stavljao tu glavu ispod koje imam novi cilindar. Ako pukne vjerojatno ne bi bila velika havarija, ali da se okrhne komadic i unisti novi cilindar to si ne bi oprostio, a ni kinezu.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
dacerovs:
Pa evo, nova 172 malossi glava na Sipu.
Rekli bi mnogi to je losa legura da ne pise Malossi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dax:
Budemo vidli kakva je glava,ja ne dijelim nikakva misljenja i necu pljuvat ni hvalit!
Ako je meterijal kvalitetan nevidim zasrto nebi bilo sve ok,jedino ako se nece pigat ili pucat od losijeg materijala
Nadam se da se to nebude dogodilo
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
shogun:
Ja. I stavio kineza ako pukne stavia drugu glavu koju vec imas drugi set brtvi i gass
Corector:
Experimentiraj :D
Nadam se da je level kvalitete na pristojnom nivou, onda sve 5 i super deal si napravio, jer ne mozes znati kakvu su ti smjesu zamjesili dok ne probas.
Ne svidja mi se to izjednacavanje dijelova koji ne zadovoljavaju osnovne standarde (ovo je pod upitnikom) s necim sto je ipak na prihvatljivom nivou.
Vidio si s motoforce radilicama.
Za auto sam muku mucio sa zamjenskim dijelovima jer sam mislio da je isto ili slicno, a nije ni blizu. Naravno, netko tko koristi auto kao ja monocikl, onda ce mu to biti razumno rijesenje.
Da ne govorim o kstalim stvarima, a za skuter bi morao raditi generalku svaka 3 sata.
Na morini ditehu sam se najeo govana i govana sa jeftinom alternativom, ali tu sam bio razapet izmedju enormno skupih oem dijelova i nestasice rabljenih...
Bit ce mi drago ako bude sve za Oskara, samo trenitno ne mogu to prihvatiti u cijelu ovu pricu, neshvatljivo mi je. Al to je moje misljenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju