Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dacerovs:
Hahah razlika je kaj tajvanac nije poliran sa vanjske strane i ne pise Malossi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Vidi se da malossi ima bolju leguru. Ako je bilo na alibabi onda je kinez, tajvanci ne kopiraju bas 1/1. Mene je iskreno malo trta jer su pucale kineske glave na AC minarelli skuterima a iste su kao minarelli.
dacerovs:
Pucaju glave i na vjecno obozavanom Dr.Evo za Pia LC pa nitko ne drami, a nije kinez.
Al Minarelli je samopion po pitanju kompresije, pogotovo AC
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Pucaju da, i DR evo isto ima taj sjajniji odlijevak s grubljom teksturom. Ali na pravom minarelliji nisu pucale.
Nema mi smisla sa skupom masinom se tako igrat, jbg generalno se nikad ne kockam tako osim ako necega ima u steku ko djubra. Ali posto sam ovo napomenuo i samo bi se meni desilo sranje, onda se nece nista desiti :D
Jbg evo jucer me iznervirala nova Lidlova busilica, idem probusit slomjeni seraf i glava nema snage zategniti novo svrdlo, ergonomija glave u kur*u i nemres je ni stisnit kak spada. Ja ne znam.kako sam uvijek ja taj nesretnik s tim.jeftinim stvarima i da li svi ostali buse sladoled. Jednom sam je upotrijebio do sad, a i nije moja.
Jedino sam po tom pitanju Suhi.
Ja to gledam ovako, platio si 150kn, marza je 140kn, kinez si je uzeo 9kn, i ta glava je izlivena od 1kn materijala. Ako pretpostavimo da nije ukrao materijal, sta ti se moze ponuditi.
dario007:
--- Citat: Corector - 09 Travanj, 2019, 09:16:05 ---Vidi se da malossi ima bolju leguru. Ako je bilo na alibabi onda je kinez, tajvanci ne kopiraju bas 1/1. Mene je iskreno malo trta jer su pucale kineske glave na AC minarelli skuterima a iste su kao minarelli.
--- Kraj citata ---
Ja nezz di je covjek uzeo,ali narucio je jedan kit i dvije glave.
Kit sam imao u rukama i mogu ga se posramiti razni renomirani proizvodjaci.
Kruze price da izlaze iz iste tvornice kao i Malossi,samo se ne stancaju natpisi
Uopce se ne bojim da bude puknulo ili bilo kaj drugo.
--- Citat: Corector - 09 Travanj, 2019, 09:34:46 ---Pucaju da, i DR evo isto ima taj sjajniji odlijevak s grubljom teksturom. Ali na pravom minarelliji nisu pucale.
Nema mi smisla sa skupom masinom se tako igrat, jbg generalno se nikad ne kockam tako osim ako necega ima u steku ko djubra. Ali posto sam ovo napomenuo i samo bi se meni desilo sranje, onda se nece nista desiti :D
Jbg evo jucer me iznervirala nova Lidlova busilica, idem probusit slomjeni seraf i glava nema snage zategniti novo svrdlo, ergonomija glave u kur*u i nemres je ni stisnit kak spada. Ja ne znam.kako sam uvijek ja taj nesretnik s tim.jeftinim stvarima i da li svi ostali buse sladoled. Jednom sam je upotrijebio do sad, a i nije moja.
Jedino sam po tom pitanju Suhi.
Ja to gledam ovako, platio si 150kn, marza je 140kn, kinez si je uzeo 9kn, i ta glava je izlivena od 1kn materijala. Ako pretpostavimo da nije ukrao materijal, sta ti se moze ponuditi.
--- Kraj citata ---
A kaj sa malossiem, Talijan uzeo 480,kinezu platio 9kn i materijal 1kn.Mislis da je nesto drugacije?
Budemo vidjeli kakva je,Dax si ju je isto narucio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju