Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (92/243) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: dacerovs - 04 Travanj, 2019, 11:21:44 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 04 Travanj, 2019, 10:43:38 ---K61 na BBu traje 2 sezone

--- Kraj citata ---
Koliko kilometara?
Moj buraz je na Runneru FX125 davnih dana kad je isao u srednju 2004-2008g ubijao dvije gume u sezoni, Pirelli SL26 i Savu MC29 je stalno kombinirao, Sava je trajala 1000km vise nego Pirelli. Najduze je trajala Dunlop RunScoot 7500km i sa tom gumom je skut dozivio takvu totalku da se vise nije isplatio popravit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Nemam sat pa nezz koliko je al znate i sami koliko se ja vozim, takoder cesto dulje krute

Corector:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 04 Travanj, 2019, 12:04:57 ---Što se tiče allround Continental twist race su odlične i po kiši i po sugom. Mekane i ljepe se za asfalt , ima ih za 10cola i 12cola ... i nisu skupe uopće. Ako se vozim na 2kotača onda uvijek gledam da su gume kočnice i amortizeri kao novi jer ne zelim zbog gluposti past kad me uhvati peglanje po cesti  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Imao sam prilike vidjeti kako se vozi taj Twist Race, perverzija od gume. Za koliko para otpriike je u 12 inca i jel ima kod nas? Brijem da bi si to uzeo iz zajebancije ako nisu preskupe.

@Suhi nabijem na k**ra* tvoj posni stav, kad probas sano Molas onda reci kaj je bolje haha Imam Monsumki u steku (na Neosima i Vitalitijima) u boljem stanju nego tvoje i smatram ih otpadom.

dario007:
Pali su proracuni kompresije,u steku su 3 glave.Serijska 180,125 preradjena da ide na 180cc i kineska kopija malossija

Jucer sam kupio ovu kopiju malossija i ostao ugodno iznenadjen zavrsnom obradom,evo kako izgleda sa dihtungom od 125 glave,posto 180 dihtung ne pase

Pa se bacio u mjerenje kubikaze na sve tri glave

I kako to ispada

Fali mi podatak o serijskom dihtungu na sp180 i o squishu,ali sve je to tu negdje 0.2-0.3:1 razlike

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

dario007:
Decooo
Danas trebale stici Bridgestone Hoop gume i odem pogledati u sanducic,kad tamo onaj papir za paket,ali sa Njemackim brojem.Vrtim film i razmisljam,reko nisam nis narucivao.
Kad ono sa attacka si legende skinule novce sa racuna i poslali gume koje su odbili u prvoj narudzbi.
Tako da sam Hoopice otkazao,a preuzeo Heidenau.

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

tdj595:
Jesi bar jeftinije prosao? Ja sam zbog takvih stvari nabavio web karticu, uplatis preko mobilnog bankarstva na nju tocno koliko ti treba i platis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju