Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (91/243) > >>

nrgmc2-tuning:
Na vespi 200gt naprijed imam Mitas mc34 Super soft a iza Medium i to stari moj to je divota za voziti... Samo na tome vozim ispod toga ništa ne gledam  :laughing9:

Pupo:
To su save s drugim naptisom jel?

Corector:
I svake sezone kupujes novog Mitasa aka Savu, i pretpostavljam da se vozi samo kad je vani super hot vrijeme. Zaboravio sam kako se ta guma ponasa na vlazoj cesti? :D

Kao i dosta ekipe koja je isla na Savu MC29 softy+ pa su nakon prve sezone isli traziti kompromis haha
Prosjecan skuteras se ipak nadje na mokrom, uhvati te pljusak, nekad je i hladno za vozit, sumnjam da ljude interesira duze zagrijvanje guma recimo kao kod Pirellija, a i ne znam bas da vecina kupuje nove gume nakon svake sezone. Mislim da tu ipak treba kompromis.

Cuj to, totalka s Dunlopom, pa svaki dan bokarim s Dunlopom otkako sam.skinuo zimulje koje ipak malo bolke drze jer su i mladje 2 sezone, pogotovo kad vidim DA tablice jer za te debile moras imati trkace gume.

nrgmc2-tuning:
Što se tiče allround Continental twist race su odlične i po kiši i po sugom. Mekane i ljepe se za asfalt , ima ih za 10cola i 12cola ... i nisu skupe uopće. Ako se vozim na 2kotača onda uvijek gledam da su gume kočnice i amortizeri kao novi jer ne zelim zbog gluposti past kad me uhvati peglanje po cesti  :toothy3:

SF2 Freak:
Samo Sava  :headbang: te super soft mc34 ja gledam ali skupe mamu im. Set 900kn  :drunken_smilie:

Monsunke ostavljam na skjteru i dalje. I to zbog jednog dobrog razloga. Jer one drze bolje i od molasa i hoopa i koje kavih super soft guma dok se vozim po pjescanoj plazi i pokazujem svog uglancanog lavica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju