Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (85/243) > >>

dacerovs:
Zasto bi micao termostat zbog el.pumpe???
Pa vrti isti kao i mehanicka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vlayco:

--- Citat: tdj595 - 29 Ožujak, 2019, 09:57:11 ---
--- Citat: Pupo - 29 Ožujak, 2019, 09:45:42 ---U pravilu bar za test to mi nebi bio problem jer meni ostaje termostat i mehanicka pumpa.

--- Kraj citata ---

da ali bi ti svjedno ventilator radio onda cijelo vrijeme dok je skuter upaljen

--- Kraj citata ---
Ne,ventilator pali kad termodavac da signal,plus Dario ugradjuje i prekidac,da moze upaliti ventilator kad misli da mu treba.

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

BP:

--- Citat: dacerovs - 29 Ožujak, 2019, 10:12:43 ---Zasto bi micao termostat zbog el.pumpe???
Pa vrti isti kao i mehanicka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Originalna pumpa je u bloku i vrti antifriz unutar bloka i cilindra kad je termostat zatvoren. Stavis vanjsku pumpu i sta vrti u situaciji dok je termostat zatvoren? Nista... Pumpa u slijepu ulicu i vuce iz slijepe ulice (kavitacija, erozija, hot spotovi unutar cilindra...). Precrtaj rashladni sistem na papir, odmah ti sve bude jasno.

tdj595:

--- Citat: Vlayco - 29 Ožujak, 2019, 10:37:55 ---
--- Citat: tdj595 - 29 Ožujak, 2019, 09:57:11 ---
--- Citat: Pupo - 29 Ožujak, 2019, 09:45:42 ---U pravilu bar za test to mi nebi bio problem jer meni ostaje termostat i mehanicka pumpa.

--- Kraj citata ---

da ali bi ti svjedno ventilator radio onda cijelo vrijeme dok je skuter upaljen

--- Kraj citata ---
Ne,ventilator pali kad termodavac da signal,plus Dario ugradjuje i prekidac,da moze upaliti ventilator kad misli da mu treba.

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Ma mi pricamo o ovoj shemi da ventilator radi na 50% pa na 100% kad se masina bas ugrije

BP, mislim da pumpi ne bi nista bilo da se ostavi termostat ovaj originalni ako je sustav odzracen, ali ja govorim izbacit termostat, jer kad vec imas pumpu koju mozes po zelji palit gasit, onda bolje slozit nekakav kontroler a ne se oslanjat na taj mehanicki koji moze zaglavit... ovako se da to dosta preciznije kontrolirat

dario007:
Malo on topic:

Dijelovi su stigli,ali naravno na vidiku je jedan problem.Poklopac glave je jako blizu centralnoj sipki.Vidit cu ocu li slagati klackalicu i selen od sp-a,posto mi se rezanje cijevi nikako ne svidja.Treba radit kemije,a vibracije ostaju,tako da bi radje rijesio selen i sve po ps-u.
Evo kako poklopac dolazi,amortizer je skroz spusten:

Sto se vodene tice,planirao sam ostaviti termostat,ali sad kad sam si u glavi zamislio da to ne bude igralo,bacit cu ga van i bok,nikakve kontrolere i kombinacije necu slagat.

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju