Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (82/243) > >>

BP:
Ovo je interesantno, po speckama bi se dalo spojit. Slozit da pali relej od pumpe na cca 45 stupnjeva a senzor stavit u malu cijev na poklopcu glave.

https://www.njuskalo.hr/mjerni-instrumenti/termostat-12v-oglas-16723647

Corector:
Bjezi od elektronike s tako bitnim elementom. Jedino da si stavis zastiti, a to je da si ugradis u glavu motora termoprekidac (skuteri koji imaju samo lampicu od temp)ina taj termoprekidacev izvod spojos zicu od cdia da ti ugasi masinu kad temp bude kriticna.

tdj595:
mene zanima sto bi bilo kad bi se npr slozio nekakav transformator da smanji voltazu na npr 5v tako da pumpa radi sporo, i onda sondu da kad prede nekih 50C da prebaci na 12v i ugasi transformator. Znaci plocics s 2 releja, jedan dovodi 12v na transformator drugi direktno 12v na pumpu. I neki kontroler sa digitalnom sondom. Sonda se moze ugradit npr u t komad tako da voda tece preko nje, a u glavi ostaje ova orig sonda i prikazuje temp na komadnoj ploci

BP:
Ima gotovo rješenje, Davies Craig pumpa i kontroler. Kontrola i ventilatora preko istog sistema. Al i košta :)

dario007:
Jeste ga zakomplicirali,a ja ni ovo osnovno ne znam spojiti  :laughing3:

Danas sam saznao jednu drugu informaciju,na 50cc nosacu usica od poklopca glave udara u poprecnu cijev na rami!

Mozda GokiSP ima info o tome,ili netko ko je slagao ovo,Aprilia top?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju