Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (41/243) > >>

dario007:
Skuter ima losiju zivotnu pricu nego taj narkoman...

Nije iz auspuha nista vadjeno,razrezana su dva vara i posvasana,nije bio otvoren skroz,tak da nisu mogli ni izvuci sve.

Nadam se da od Pakostana do danas nije dirano po masini...al bumo vidjeli.

Tomi_ZG:
Kad se složi veselim se ispoštivačini i ovog vozila kroz šumu ili autoput,sezona kurveraja tuđih vozila samo kaj nije počela  :toothy9:

dario007:
Sinoc se malo krenulo u raskopavanje,bilo je u planu samo prijenos otvoriti,ali se zaigralo...

Prijenos je uredan,gore je piaggio remen kojeg bi bilo dobro zamijeniti,na 20.5mm je.
Serijski vario sa dobrim klizacima i rolicama malossi od 10.gr.

Imamo i malo iznenadjenje,gore je Malossi Delta

Evo remenceka,al nis se pametno ne vidi.

Vidjeh i da je radilica neka aftermarket gore,bogme uredna,lufta nema nis vise od normalnog,na semerinzima suho.

Odmah vidim i da je usis neki trkacki gore.

Evo ga,to je valjda BGM ili neki slican

Onda otkrio da je gore Jasil radilica i da nesto cudno zvekece unutar bloka,djelovalo mi je da luft dolazi gore od malog iglicastog.

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

dario007:
Onda su dosli Ditek i njegova djevojka,da to raskupusamo do kraja

Bilo je i nekih cuninga kod proslih vlasnika,glava je spustena,cak gore pise 1mm,valjda si je tokar zapisao.
Evo i krivca za luft,iglice su se rasipale cim smo ga izvadili

Kaze Ditek da je to orginal Jasilov iglicasti

Klip i cilindar su srednja zalost,bolcna je pojedena i to je valjda i uzrok sto se iglicasti zasipao,koliko djeluje ovak na prvu na donjem iglicastom nema lufta.

Na cilindru iznad ispuha i u samom vrhu je neka drugacija boja,moguce da se nikasil potrosio...

Ovoliki zazor na karikama jos nisam vidio.Nisam mjerio,ali od oka je tu preko 2mm i odavno su bile za zamjenu.

Evo i jednog bisera

Masina se rastala sa ramom,brzo smo mi to sjebali,Ditek ima sr-ku,pa je vec polovio sve cake kako izvuci cilindar dole i kako najlakse skinuti masinu dole,pa smo mi to kroz sat i pol sve rijesili

Hvala deckima koje sam zagnjavio preko poruka,Cvetku i BP-u
Naravno Diteku i njegovoj djevojci na pomoci.

Dalje u planu je otvorit blok,nove lezaje i semeringe,radilicu dati na provjeru i eventualno slaganje,te centriranje.

Za termogrupu jos nezz,sve ovisi koliko ce budzet dozvoljavati,jer ima dosta sitnica koje treba rijesiti da se ova cijela prica istera do kraja.

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

aprilija top:
Ovo ti je nova tehnologija uzemljenja koja daje iskru 🤣🤣🤣

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju