Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Corector:
Samo ti predstavljaj te hijeroglife, i sam si rekao da nista osim peze vertikale euro 1 ne valja :toothy12: Stotka je ljepljivo zamorce koje pedesetka namaze.
SF2 Freak:
Ovo je verticala 125 :icon_thumright: Taj ne ljepi :laughing7:
Hijeroglifi :joks:
Mojsije dok je rastvarao more sjedio je na ovoj peži :frajer:
Duje022:
--- Citat: dario007 - 21 Veljača, 2019, 23:05:21 ---Moram napraviti jedan BIG update
Prosao sam slaganje 50,base 70,midrace 70x2
Doslo je na red i slaganje BB-a.
Za planove je u pocetku rastaviti masinu i vidjeti stanje,pa onda odluka u kojem tocno smjeru ce ovo ici.Dosta love sam istresao u raznorazne setupe i trebam nekaj s cim bum se vozio na dnevnoj bazi,a da opet ide fino.
Evo za pocetak slike donora,masina ovak na prvu djeluje okej i sto je najbitnije svi dijelovi za swap su na hrpi.Malo nes zvekece,dal su klizaci il nekaj ozbiljnije nezz,masina pali,cok je odcvikan,guma je mrtva i vrhunac je da je lijeva kocnica prednja,a zadnje iz nekog razloga nema.
Hvala Daxu na voznji i drustvu...
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Motor je slagan na novo bio kod decka u pakostanima i decko je bas drzao do njega onda ga je proda jednom narkomanu koji je taj motor u 12h satra onda se tu po pakostanima izmjenjalo vlasnika i ugl motor se unistavao dok nie bio prodan za neke male novce al u svakom slucaju sretno sa projektom :headbang:
RunnerSukosan:
Tak je dobro slagan da je pocupano sve iz auspuha
:omfg:
Duje022:
To je poslje iskemijano sa motorom kad je zavrsio kod tog narkomana posto je jedan njegov prijatelj lipo iskoristio taj motor i prebacivo sebi na sp tako neke stvari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju