Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
gavranpero:
Da mi je jedan dan sa takvom turpijom, da po BL ostavim krkane u prašini koji misle da su moćni na semaforu sa 250 i 300cc skuterima. :skuteras2:
Nema šta, prava raketa. :headbang:
Corector:
Odmjeravanje sa Silver Wingom nije gotovo, skuter je u fazi stelanja. Svaki maxi je podesen za prosjecne potrebe vozaca i umjerenu voznju, sto znaci da maksimalna snaga dolazi do izrazaja tek na visim brzinama. SW je imao svega 2 stejdja ustelavanja do sada, sto znaci da se maksimalni potencijal agregata podesava da bude sto ranije dostupan, a zajebano je kad imas Dr. Pulley rolice i nemas pojma do kuda treba ici, pa se granice probijaju polako, ali sigurno.
Najveci problem je ispaliti skuter od 250kg s centrifugalnim suhim kvacilom, koje nije dobro rijesenje jer jedan jaki start, i lamela vec smrdi, a na drugom startu drasticno opadaju performanse u startu.
BB je katapult, ali samo zbog male ukupne mase, jer kad sjednem na BB, mene ne izbacuje toliko jako, niti me propinje jer kvacilo place. Biti ce zanimljivo kada zamjenimo uloge, jer vozaci uvelike utjecu na ishod.
dario007:
250 i 300cc nisu zanimljivi,ovo je zanimljivije jer su se pocele dizat tenzije i pronalazit izgovori,a dobro se zna da se na drag sa BBom islo nakon sto se njih 3 vozilo i jebalo mu mamu.Drag je bio sa 84c,isto tako je sve nabacano na skuter sa stelanjem od pola sata.Zvuci nevjerovatno da BB ubije skuter koji ima 5.5-6s do 100,ali snimka postoji i govori sve.
Opet snimka nije tu da bi se nekog isprovociralo ili popljuvalo,nego cisto da se vidi sta moze skuter koji sam ja slagao i ja vozio...
Pupo:
Brutalica
matija84m:
Ovo skuterce bas extremo skakuce :headbang:
Naravno da takav skuter ima svoje benefite zbog cega je tako mocan na dragu, ali zato je i projektiran na laganoj rami da svaka sitnica dode do izrazaja.
Snaga je dovedena na jedan visi nivo da parira maxi skuterima u ubrzanju :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju