Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (217/243) > >>

BP:
Moral bus vratit rezu sad hehe. Support gore i deri :)

Kakva je glava u usporedbi sa pm-ovom? Izgleda mi full slično, i komora i squish band. Jesi ju mjerio?

Samo naprijed, uvijek su ti dobro išle pile tako da će i ovo ne sumnjam otkidat. Ali daj jednog moraš imat s rezom, a dostavnjak je ko stvoren za to. Složi si jedne blokove za trkača, još ti ove zavarimo i pojacamo (neide to niđi). Dobru polovnu radilicu i cilindar u max. Jedan bar mora jebat keve  :notworthy:

aragonY:
Tako je BP!

dario007:
Nisam jos nista mjerio,jucer sam oprao blokove temeljito,toliko sam stigao.Naredali su se sad fuševi,pa sam svog ostavio postrance jer zelim to sklopit u miru uz provjeru i racunicu svega.
Od reze sam odustao za sad,jer mi to veže karb,prirubnicu i gljivu,a da bi to slozio moram odrezat kadu i tad je upitno oce to stat gore jer i tank smeta,pa bi i podizac amortizera morao stavljati.Onda moram support,kemiju cilindra koji vise nikak nebi bio za bacvicu itd.Tako da to sve lijepo izgleda u teoriji,a u praksi ima dosta uloga i posla koji je uzaludan jer je skuter neupotrebljiv za svaki dan,a ide 10%bolje od bacve i to samo u full šusu.Moment i start truba.

Za blokove se svakako budemo culi,imam dva za varit trenutno.

matija84m:
Skupit cemo pun bunker blokova i alu djelova pa onda sve na svasanje :headbang:

dario007:
Malo sam se pokrenuo po pitanju slaganja masine,pa sam si uzeo vikend da se posvetim tome.

Stavio sam selene nove koji su malo tvrđi od originala,napatio sam se jer su u originalu bili sa celicnom kosuljicom pa sam bijaksirao dok to nisam isceprkao van.

Evo snimke sklopljenog bloka

Onda namontirao selene,klip,cilindar i bacio se u mjerenje squisha

Naravno sve sam racunao i gađao kompresiju 13:1,a novo je da sam pratio i realnu kompresiju koja se mjeri od trenutka zatvaranja ispuha i puno je relevantniji podatak od ovog.

Pa evo jedan podatak kojeg su iz MRZ-a izbacili

Ispada da je njihovih 14.2:1 zapravo manje od mojih 13:1 jer imaju 195* otvorenost ispusnog kanala,dok ja imam 178*.
Kako se tesko ravnati po necemu jer podatak sam do sad vidio samo na MRZ-u isao sam na malo nabrijanije jer ja 7.6 realne kompresije trentno vozim na BB 150ac masini i funkcionira super,pa se vodim time da bi LC to trebao lakse podnesti.Vidit cemo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju