Tehnički kutak > Injection
Ditech ne pali, jedan od nacescih problema DANAS
TopPerfomance4:
Užas
dario007:
Jel ovo stvarno netko stavio ovaj dihtung?
Pa nebi mu dao da mi figuricu od glinamola napravi...kaos...
Corector:
Jedan izuzetno bahat, drzak, prepotentan gospodin iz N.Gradiske poceo mi srati preko telefona kad sam mu sredio jednu od najsjebanijih pumpi ikad, i kaze on motor i dalje ne pali. I jebe on mene sad na telefon i hoce da mu upalim skuter preko telefona. To sto je 90% ostalih dijelova upitno (jos je nesto sjebano) je nebitno, i tako sam ti se ja potrgao ko Isus da ga spustim na zemlju s Tomahawkom. Prvo sam mu dao neke naputke, medjutim nije htio slusati. Onda sam rekao ajde posalji tu pumpu nazad i cim dodje ja snimam video snimku kako je montiram na svoj skuter. Kad sam potvrdio da je oumpa ok, montirao sam je na skut i vozio se, sve sam snimao. Nakon toga je ZAČMRLJIO I POSTAO KULTURAN TE RAZUMAN.
Zakucam ga u zemlju, i zamolim da mi posalje ajnspric dizne. Cim sam spojio, pisalo je na sve strane, i gorivo i zrqk,pa pogledajmo kako to "majstorcinama" promakne...
Siledzija je sj#bo vanjsku gumicu zelenog injektora i gorivo je curilo vani
Sj#bo je nq vise mjesta onako bas hidraulickom silom
Oskar uopce ovdje nije imao gumicu pa je zrak sistao vani
Oskar je izmesario i ovu gumicu tako da joj je trajno promjenio oblik, takodjer hidraulicni press
Ovo je nekad izgledalo kao O ring
Uglavnom, skuzio sam cijelu pricu vrlo brzo. Ditech je zaribao, puklo crijevo od ulja na prirubnici. Skarabudzen je od NOVIH kineskih dijelova, i upaliti ce, al ne denes.
Najzalosnije je sto mi se kurce s 30, 500 a uskoro ocekujek i hiljadu godina iskustva u picki materini, tj. Mehanici, a nemaju pojma sloziti klip karike cilindar da rade kako spada. I o cemu da dalje pricamo?
I tako ti mene nerijetko jebu razni cmrljavci koji u zivotu nisu upalili purejeta, ditecha, zapravo jesu metodom izmjene komplet drugih dijelova, a ja vec iza sebe imam vise stotina rijesenih slucajeva i niti jedan ne rijesen odnosno da je ostao nepoznanica. Zamisli ti to, cmrljavac koji nikad nije napravio nesto konkretno pravi se pametniji od osobe koja je zaista odradila konretnu problematiku. Takvi se naravno, kaznjavaju nakon sto im posvetim specijalno vriieme za dokazivanje i UČMRLJIVANJE u konacnici.
zvonkec92:
Jebiga, to ti je u opisu posla. Ako sve takve odjebes od cega ces onda zaradit kruh :sad1:
Corector:
Uskoro cu stati na kraj tome i spikama znas ti ko sam ja, ima da me ispostujes jer ja znam da sam u pravu a ne znam u cemu je problem.
Kad je kraljina meni izkavila, jel znas ti kolko mora pumpa bacit gorivo u dalj? Veli on 10 metara.
Pitam, po cemu si to zakljucio?
Kaze on, pa pritisak 10bara mora bacat 10 metara.
Jbo te pas pametni, vidio potpnu pumpu za ispumpavanje septickih jama pa se vodi tom logikom...pa to je pumpa niskog protoka koja ispumpa 5.2l u 1h vremena, a pritisak nabija tek kad se optereti, odnosno kad se smanji promjer cijevi kroz koju upumpava gorivo. I ispravna pumpa baca lagani mlaz u duzini od nekih 10cm na izlazu i to kroz mesingani prikljucak. I ono jako bitno, pumpa koja trosi vrlo malo energije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju