Evo htio sam ostavit update o situaciji s mojim skuterom. Htio bi se prije svega zahvalit corectoru koj se ponudio riješit problem, i bio bi ga on riješio da živim malo bliže Zagrebu
Međutim situacija je tekla ovako. Nakon sta sam kontaktirao par lokalnih majstora nitko nije htio ga ni pogledat
i tako da je skuter stajao jos mjesec dana. Zatim sam jedan dan odlučio malo ga upalit te bi skuter upalio i odmah se zagušio i ugasio. Nakon toga nije ni palio neko vrijeme. Zatim smo ja i stari počeli skidat plastike sa skutera kao da znamo šta radimo
a zapravo nismo znali
međutim kad smo došli do pumpe goriva skužii smo, dok smo ga pokušavali upalit da je cijevima prije pumpe dosta zraka. Filter je izgledao prolazno ali smo i njega zamjenili. međutim glavi problem smo našli na priklučku ispod spremnika goriva, gdje je priključena gumena cijevčica goriva. Taj metalni priključak je bio skroz začepljen od taloga iz rezervara. Čudno je to šta on s unutarnje strane reervara ima mrežicu da ne prođe prvljavština međutim ona se ipak stvorila jer je skuter stajao dosta. Trebao sam to poslikat ali nisam nažalost
uglavnom kad smo to počistili i vratili na mjesto skuter je upalio i doslovno poletio. Svi simptomi iz prvog posta su nestali i skuter ide super.
Evo malo sreće i problem je rješen.