Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (96/105) > >>

andy:
Piši, zanima me je li netko sve zbrikao nakon mene ili sam ja u startu nešto krivo posložio. :)

Fićo98:
Di ste ekipa evo da javim da je Roxic gotov, Veliko hvala Apriliji Top na pomaganju slaganje struje  :notworthy:

Sve radi osim obrtaja i pokazivanja koliko goriva ima, sat od te godine instalacije ne odgovara i zato ne radi, od kak je Aprilia Top otisao dalje ja sam nastavio s slaganje plastika, naravno prvo ih oprao i krenuo dalje u montazu

Oprao i vratio plastike, pricekao noc i evo rezultata

I na kraju cijele ove balade isprobao svijetla

Zadovoljan sam svjetlima, to je to ono sto sam htio da rade posebno, a ne skupa odjednom jos bi bio zadovoljniji kad bi bar obrtaljka proradila  :)

Hvala svima koji su uskocili u pomoc s nabavim dijelova i ostalih sitnica..

Fićo98:
Neki dan probao roxa i bas sam se vozikao i osjetio tromost kad se prijenos ugrije, i isao sam sredit dekl naravno boja na deklu se pocela ljustit bio izgreban i tak, izbusio sam rupe na deklu s strane kvacila poslje isprobao i to je to vise nije trom

Na prvoj slici se vidi kakav je bio, poslje uzeo vodobrusni papir i osmirglao, ocistio i ofarbao

Moram ga jos samo bezbojnim lakom jos pospricati da bude top

Danas sam isao nabaviti i nove sarafe

Imam jos neke sitnice za sredit, tj muci me brzi gas poceo je stekat i ne vraca se,zatim imam problem s sugavim prekidacem, opet cu drugi morat nabaviti pa ako tko ima bio bi zahvalan, naravno ovako izgleda

PchelaUbica:
To je to fico. Sad odlicno izgleda.

Fićo98:
Hvala mrale :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju