Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Fićo98:
Mislim da problem s zmigavcem rjesavam, ovako spojio sam drugi relej zmigavaca upalio skuter i zmigavac je prestao svjetlit, tako da ima nade da proradi, ne znam vise budem se sutra igrao jos s tim, ali sretan sam kaj vise ne svjetli bezveze
--- Citat: mrmadrma - 20 Kolovoz, 2019, 21:51:14 ---Kako prolazis tehnicki? Bas me zanima
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Klasika 50-100kn u knjizicu i kaze mi kaj ne bi smjelo bit i to je to
dario007:
50-100 kn vise rijetko di prolazi,postrozili su i pojacali kontrole.Jedino preko poznanstava i kod nekog tko se voli kockati.Druga stvar je sto se skuter slika,a farovi su ti saka u oko i nitko ne moze protiv slike.
Ja za 15ak dana imam isto regu,imam vezu,ali jos nikad nisam isao preko veze.Vidit cemo kak bude sad...
Fićo98:
Slaganje roxa se dalje moze nastaviti
U pitanju je starija instalacija od roxa iz 1998
Posto sam imao noviju tipa struje, motor nije htjeo bacat iskru bez ispravnog akumulatora, cdi novije tipe ima puno vise nekih zica, tako da rox ide na komplet stariju instalaciju sve da na dzek pase bez ikakvog brikanja s 5 zica
mrmadrma:
Najbolji Aeroxov kmh sat, sretno sa sklapanjem
Evo dole slika za roxa hahahaha
Fićo98:
--- Citat: mrmadrma - 30 Kolovoz, 2019, 00:15:18 ---Najbolji Aeroxov kmh sat, sretno sa sklapanjem
Evo dole slika za roxa hahahaha
--- Kraj citata ---
Hahaha tako nekako 😜
Danas sam rjesavao akumulator, otisao u top start oni nisu imali pa sam na kraju u tokicu uzeo preko puta
Trazio sam akumulator od 12v 7a ali nisu imali pa sam uzeo 12v 8a i veci je i siri od kojeg sam trebao uzet ali ajde, daj!
Znao sam da je akumulator velik i da nece bas uc u kuciste od roxa, ne sprjecava me to da mi radi problem, radio sam malo fus metodu
Akumulator je ovoliko virio van, pa sam skratio onu pregradu u plastici i akumulator trenutno stoji ovako
Tako da sutra cekam, strujica da sredimo instalaciju i nadam se iduci tjedan da sam na cesti :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju