Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (92/105) > >>

Fićo98:

--- Citat: mrmadrma - 19 Kolovoz, 2019, 22:00:54 ---Sretno na tehnickom, fin roxic

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Hvala ti

--- Citat: PchelaUbica - 19 Kolovoz, 2019, 22:01:55 ---Kako sijaju fico? Jesi zadovoljan?
I de mi reci jel ti plese far kad vozis ? Moj je skoro pa isti. Tj isti su nosaci. Samo ta dva bocna nosaca za raazliku od originalnog fara i onda plese gore dole. Nis specijalno al iritira

--- Kraj citata ---

Auuu mrale, stavio sam slike gore, far se drzi na dva bocna sarafa i mogu ti rec da se bogme cvrsto drzi, ne bjezi nikud, a a s zaruljama sam tako brutalno zadovoljan da ih brijem i na nrg stavit

Tako da bi mi trebala za sad dobra dusa da slozi obrtaljku i zadnji stop i da mogu napokon bit legalan na cesti

PchelaUbica:

--- Citat: Fićo98 - 19 Kolovoz, 2019, 22:13:54 ---
--- Citat: mrmadrma - 19 Kolovoz, 2019, 22:00:54 ---Sretno na tehnickom, fin roxic

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Hvala ti

--- Citat: PchelaUbica - 19 Kolovoz, 2019, 22:01:55 ---Kako sijaju fico? Jesi zadovoljan?
I de mi reci jel ti plese far kad vozis ? Moj je skoro pa isti. Tj isti su nosaci. Samo ta dva bocna nosaca za raazliku od originalnog fara i onda plese gore dole. Nis specijalno al iritira

--- Kraj citata ---

Auuu mrale, stavio sam slike gore, far se drzi na dva bocna sarafa i mogu ti rec da se bogme cvrsto drzi, ne bjezi nikud, a a s zaruljama sam tako brutalno zadovoljan da ih brijem i na nrg stavit

--- Kraj citata ---
Meni isto tako na dva bocna sarafa. I imam osjecaj da se uvija gore dole. Morat cu pojacat.

Edit:
Super svijetle.  Samoo steta sto nisu full bijele
Sad tek vidim. Citao sam dok nisi objavio :)

Fićo98:
Za pocetak nek sam rade, boja nebitna haha.. Al brijem da cu  malo podignut far s onim patafix ljepilom

PchelaUbica:

--- Citat: Fićo98 - 19 Kolovoz, 2019, 22:26:39 ---Za pocetak nek sam rade, boja nebitna haha.. Al brijem da cu  malo podignut far s onim patafix ljepilom

--- Kraj citata ---

Bas to. Mislis podlozit odozdol?

Fićo98:
Ma da, imam osjećaj da previse tuku dolje, svakako to moze jos bolje

Evo video

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju