Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
ljubo46:
Ma je prodaj mu roxa pa jos manje trosi onda. :laughing7:
Mislim da moze taj remen gurat 10 000 iljada bez brige.
Izmjeri pa vidi stanje.
andy:
j****ti, te rolice imaju skoro 20tkm, a čine mi se kao nove.
Centralni vidi, on isto ima već kilometara..
Remen ti znači ima oko 10tkm, malo manje.
Izmjeri i vozi. :)
A za far, jebiga. I meni je odvratan bio i pogotovo karbon, ali opet ljepši od kričavo plavog kad sam ja to uzimao ni nije bila neka ponuda i alternativa.
Ali ove ledice su meni svjetlile jebeno, pogotovo dugo i u širinu i daljinu. Kratko je samo pozicija.
No, naravno ako usporedimo s današnjim ledicama, sigurno je g#vn% ;D
Corector:
Za far, brijem da imamserijski sa velikom lecom unutra. Ubija brasno u mraku s xenonom
Fićo98:
--- Citat: RunnerSukosan - 18 Srpanj, 2018, 22:16:06 ---Prodaj mi multic, manje ce ti trosit motor :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Hahahaha cuj ti njega... pa da onda zaostajem na meetevima .. noou nouu
Fićo98:
--- Citat: andy - 19 Srpanj, 2018, 08:45:13 ---j****ti, te rolice imaju skoro 20tkm, a čine mi se kao nove.
Centralni vidi, on isto ima već kilometara..
Remen ti znači ima oko 10tkm, malo manje.
Izmjeri i vozi. :)
A za far, jebiga. I meni je odvratan bio i pogotovo karbon, ali opet ljepši od kričavo plavog kad sam ja to uzimao ni nije bila neka ponuda i alternativa.
Ali ove ledice su meni svjetlile jebeno, pogotovo dugo i u širinu i daljinu. Kratko je samo pozicija.
No, naravno ako usporedimo s današnjim ledicama, sigurno je g#vn% ;D
--- Kraj citata ---
Meni to sve izgleda kao da je stavljeno jos jucer.. sve novo,a za remen javim kad otvorim dekl ... decki gdje bi bilo dobro otic da zamjene taj selen da sam miran ... oko toga ne zelim jos nista cackat ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju