Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (7/105) > >>

dario007:
Ovaj mora potrgat noge u potkoljenicama da mu stanu na rox-a :D

Tomi daj si ovu uvecaj i stavi na profilnu,dobra je!

Tomi_ZG:
To su izbačena koljena pred zavoj u mod za zalijeganje

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Srpanj, 2018, 11:26:37 ---To su izbačena koljena pred zavoj u mod za zalijeganje

--- Kraj citata ---
tako je roosi stajl  :icon_thumright:

preee dobra slika :headbang:

andy:
Hahaha
Drugi put moram uzeti slajdere, koljena su sva bila poderana od struganja :D

Fićo98:

--- Citat: andy - 03 Srpanj, 2018, 18:20:01 ---A jesi našao koji ćeš krš od skutera kupiti 😀

Sta kaže Miro, kako to da ga već prodaje, jeste se napricali? ;D

Aku je slab, slažem se. To sam kupio čisto da upali bez kurble. Inače je 6Ah bio unutra. Ne znam je li ti prazni aku, ali malo struje ti vuče daljinsko od blokade jer je spojeno direktno tako da uvijek radi i kad je ugašen skuter.

U kakvom je stanju skuter generalno, jel padano? On je to baš lagano vozio, bio je dosta splasen. :) Jesi bacio oko na remen i rolice? Koliko km na satu ima sada? Jel ti zuji getriba, to je nešto što nisam nikada riješio..

Ako ćeš trebati uljnu pumpu, javi, imam je doma.

Nosač ti je savršeno napravljen, cijeli komad rame od SP-a je navaren i za to ne brini, eventualno promijeniti centralni selen, pikse sam ja stavio nove.
A gljiva je stavljena čisto radi estetike i jer bi bio problem uglaviti airbox najviše zbog kuta amortizera, no dalo bi se riješiti. Karb je bio nastelan kod prethodnog vlasnika na gljivu, pa sam ja to samo nabacio i vozio. Potrošnja ide i dosta niže, znao sam mjeriti i oko 4l dok smo išli npr. na SH u VT.

Mašina ti je uređena negdje na 22 tkm po satu od roxa (stvarne km mašine ne znam), ležajevi i karike, klip nije jer je u super stanju bio.
Ja sam ga prodao s 30tkm. Remen je Mitsuboshi stavljen na cca 28tkm, te klizači.

Skuter je bio bombona i nikad problema! Pamet u glavu i polako, drago mi je da je završio kod forumasa.

Ako te bilo što zanima pitaj!

--- Kraj citata ---

Hahahaha,upo mi u oko.. ljubav na prvi pogled,sta da ti kazem kad roxa sanjam od svoje 13te god haha :D

Miro samo sto nije poceo plakat kad smo ubacili skuterce u kombi,rekao mi da se i nije bas nesto puno vozio s njim i lik se predomisljao oce li mi prodati :)
akumulator se jedino napuni kad odem na neku duzu voznju,to pod hitno uzimam jer stari moj napravio si ovo da nemrem kurblu okrenut hahah :D
ima samo neku crnu fleku kod fara s desne strane velicine manje od 5 kn... bio sam neki dan dirao vario sve je na mjestu nema nista lufta,rolnice ko nove,piksa u variu ko avion,ne mice se nis,a remen tek su se slova pocela brisat... novo :D... na satu je 36100km, pre zadovoljan sam s motorom... neko zujanje se cuje kad se vozis oko 50-60 poslje nis,za uljnu pumpu se bas razmisljam da ju metnem gore il ne,skeptican sam ak prestane radit a da sam negdje izvan zga mogu se slikat...a i vec mi je pomalo dosadilo pravit mjesavinu.. uvijek se bojim da malo stavim ulja u gorivo hahah, u vezi nosaca motora i je i Miro rekao da bacim oko da rjesim to (taj selen),a sad za koji dan idem mijenjat i kocione plocice... btw koje plocice idu iza na disk ? tj koja dimenzija ? .. potrosnja meni jedva padne na 5.5,jer ja se vozim bas s mrvom gasa i ide 80 po cuki.. a i imam 60 kg s krevetom hahaha,bas mi je drago da si vidio post i da si se javio.. jedino nes sad kemijam da stavim serisjki far i ubacit h4 zarulju unutra .. jer kad se vozim po noci moram palit duga svijetla da vidim nes .. jer jedna ledica ne radi .. pozzz :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju