Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (42/105) > >>

Fićo98:

--- Citat: dario007 - 06 Studeni, 2018, 20:48:25 ---Gazda kakva je razlika 125 vs 150 kaj si prije vozio?

--- Kraj citata ---

Iskreno ja ni ne osjetim razliku ... cekam koji dan da bude lijepo i da fino isprobam .. kazaljka se okrece za 360 kao i na 150cc

Fićo98:

--- Citat: zvonkec92 - 06 Studeni, 2018, 20:58:22 ---Znaci da ce ga batina namazat ko linoladu na palacinku  :laughing7: u svakom slucaju treba mjerit sa vozacima iste mase, ovo je prevara jer fico ima 50 kila

--- Kraj citata ---
Sad je gotovo idemo na crtu,a palacinke ti ne ginu hahaha :P

Corector:
Ajde nek se i vi zalite da vas dere netko i ispreskakiva ko veverica grane s 50 kila, fala kur*u vise, dzaba vam sav tuning  :thefinger:

Ako Rox zakucava kazaljku do kraja, onda bi trebao prelaziti 100gpsa, makar sam se vise puta uvjerio da satovi drukcje pokazuju.

srunner221:

--- Citat: Corector - 07 Studeni, 2018, 01:49:28 ---Ajde nek se i vi zalite da vas dere netko i ispreskakiva ko veverica grane s 50 kila, fala kur*u vise, dzaba vam sav tuning  :thefinger:

Ako Rox zakucava kazaljku do kraja, onda bi trebao prelaziti 100gpsa, makar sam se vise puta uvjerio da satovi drukcje pokazuju.

--- Kraj citata ---

Tako i ide oko 100gpsa ne vise...

Fićo98:
Evo update..
Stigla misteriozna kutija za roxa ???  :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju