Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
RunnerSukosan:
--- Citat: dacerovs - 19 Listopad, 2018, 09:21:46 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 19 Listopad, 2018, 08:57:45 ---Treba ti netko krab postelat za 172
--- Kraj citata ---
Forum ce to nastelat hahah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Zato kazem bolje ne :laughing7:
Fićo98:
--- Citat: Corector - 16 Listopad, 2018, 10:40:12 ---Nek ti je vecan BB!
--- Kraj citata ---
Hvala :notworthy:
Fićo98:
Evo da nastavim temu.. nakon nekog vremena ..Prvo sam odmastIo blokove sa brake cleanerom pa zatim oprano sa miniwashom i na kraju sredio s nitrom .. da ne duzim evo slika
nakon ciscenja blokova susjed javio da je slobodan i da mu mogu donjet lezajeve i radilicu
blok je namazan diht masom i cekam iduci dan da se to fino osusi ....
dan 2 .. provjeravam radilicu jel to dobro ii .. dobro je radilica se vrti kak treba i nastavljam dalje ... taj dan znam da smo ja i kolega srunner221 pokusavali stavljat masnu na ramu ali neuspjesno (em je bio pao mrak em mrtvi umorni em zedni i gladni,dosli s posla ... uzas)
dan 3.. moj stari koliko mu je bilo dosadno doma da nije imao sta radit izasao van u dvoriste izvukao ramu na dvoriste masinu (ja sam bio u ducanu).. kad ono vracam se ja doma i vidim roxa vani i stari oko njega.. samo znam da smo masinu ubacili za 10 min na ramu .. a proslu noc sam s kolegom ubacivao 3-4 sata ... najveci problem je stvarala piksa koja je na selenu i ona se micala ko labavi k**
aerox je napokon na svojim nogama :notworthy: ... a ovamo na drugoj slici se buraz igra strujica ( njegova struka :laughing7: ... samo za visoki napon .. ali to je to skoro pa isto haha :) )
ovamo opet dolazim do problema .. srunner221 dolazi u help i spaja struju dok nismo dosli do ova dva kabela
tu sve spojeno osim ta dva ... svijetla rade dok se kurbla .. kompresija je za oskara :icon_thumright: ... evo za sad je rox na nogama dok ne nadem li dok ne nabavim taj relej za struju
zvonkec92:
jesi alnaser spojio
RunnerSukosan:
Kojom si metodom ugradivao lezajeve? Te zice idu na relej, odnosno 4 bi trebale biti ako se ne varam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju