Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (21/105) > >>

Fićo98:

--- Citat: Corector - 17 Kolovoz, 2018, 22:38:28 ---Fico imam jedan extreman savjet za tebe, ali ne smijes nikome reci!

Ako volis tog roxa, i ako si zeljan 2.5l potrosnje i extremne pouzdanosti da postanes pravi triper, skini BBmasinu, prodaj u dijelove, ostat ce ti i za bicarke.
A uzmes si ta kontiki purejet masinu i ugradis to gore.
Jesi vidio onu malu u Grckoj, a? Do nje mozes samo s purejetom :frajer:

Ostane ti viska para i imas vecni agregat, samo extremno :headbang:

--- Kraj citata ---

vidis posto sam s 4t presao na bb,iduca postaja bi mogla bit purejet .. ali tu se bas razmisljam koja je jeftinija solucija za slaganje  :icon_scratch: (bb ili purejet),kinez se slaze po kili  ;D

Corector:
Ajde stavi na papir, i kazi mi sta sve mijenjas na kinezu u 365 dana i koliko je to kilometara.

Ja ti s garancijom mogu reci da ces se extremno dobro provesti. Zaboravi geberalke i teska serafanja, stelanja i takve pi*darije, samo gasss :headbang:

Fićo98:

--- Citat: Corector - 17 Kolovoz, 2018, 22:48:06 ---Ajde stavi na papir, i kazi mi sta sve mijenjas na kinezu u 365 dana i koliko je to kilometara.

Ja ti s garancijom mogu reci da ces se extremno dobro provesti. Zaboravi geberalke i teska serafanja, stelanja i takve pi*darije, samo gasss :headbang:

--- Kraj citata ---

Na kinezu me najvise zivciralo to kaj sam ja skoro u 1-2mj mjenjao variomate i rolnice, sto mi je dopi*dilo svako mjenjat...ostatak sarafanja je bilo oko ciscenja dizni,jer sam imao neku brutalnu gljivu koja je usisavala svaki komadicak prasine.... pogotvo me najvise izvlacilo zivce je to kad prolazim kroz jakusevec i tamo oni kamionu dignu prasinu :sad1: pa odma iduci dan skidaj ferg i cisti.. i sad mi je vec zao sto sam prodao ono malo djubre koje je islo,a nije nis trosilo  :sad1: :sad1:

Corector:
Ajde ti navrati da isprobas moc purejeta 50 s multivarom koji se ne trosi i ZXom pa mi kazi iza toga dojmove :frajer:

zvonkec92:
Dolazim i ja na probu dok se djeli za đabe  :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju