Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Grcke s PUREJETOM

<< < (2/30) > >>

Corector:

--- Citat: aragonY - 20 Lipanj, 2018, 01:57:02 ---Ja mu govorio da se vozi kroz Hr pa na Orašje da uđe u BiH a on nije htio slušati, ovdje u okolici kiše ni kapi nije bilo   ;D

--- Kraj citata ---

U pravu si mrale, tocno izmad Save je bila linija izmedji kisnih oblaka i vedrine, ali nije ovo Peza da krene trokirati po kisi :toothy10:

--- Citat: stipe - 20 Lipanj, 2018, 07:06:48 ---sretno  :)

nemoj livati u crnoj gori  :toothy9: meni je tu vespa dosta losije isla... a cim sam ulio u RH, isla je bolje...

--- Kraj citata ---

A jbt, ne mogu se sjetiti, ali prilicno sam siguran da nismo tocili kod njih gorivo.

Evo kako izgleda motoric pumpe goriva iz Crne Gore :toothy3:

Tomi_ZG:
Svaka ti dala,za ovo treba imat muda,pa makar i da "samo" do Albanije dođeš

RunnerSukosan:
Ja sam tocio u CG, isti drekb, valjda vas neki placebo opro :toothy10:

Tomi fusheruuu!!!!

Corector:
Ma ne sekira to mene, samo pratim neki auto s euro6 motorom i eto mene ma sigurnom gorivu :P

Sinoc me.murja zaustaila, vidi on pise PUREJET, i kaze odmah, ne moras davati dokumente :laughing6: popricali, ovi se krste 3x, vdjeli mi vrecic na nogama pa se cude i tome, a ja ko vanzic u kisnjaku iz pljuscine direktno k njima gdje nije bilo kise...

Roaming me izbrasnario a 8kn samo tako, nisam nista ni napravio, koji kriminal majku im j****, idem po BiH karticu...

Odoh dalje...

Vjecni skuter je cijelo vrijeme bio pod budnim okom djelatnika trece smjene na bengi, tehnicka zastita je na visem nivou :toothy9:

elmirtravnik:
sretno u putu, ipak nisi isao na jajce pa na travnik ali pratim temu  :headbang: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju