Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Do Grcke s PUREJETOM
Corector:
Jednodjelni kisnjak iz Lidla u koji kompletan uskocim.
2 vrece za smece na noge koje navucem do koljena i samo spustim nogavice kisnjaka.
I na ruke gumene rukavice za cistit wc skoljku, imaju one tockice na povrsini tako da se ne sklizu
100% Suh, tako mozes i ti, ali zaista ne znam sto muci pezu da ne podnosi kisu, mozda da se stavi purejet masina :headbang: Ova kombinacija je igrala iz Bjelovara po onom potpopu kad je peza pocela troksati , pa gust mi je vozit po praonici, jedino mi je dosta toga kad se vozis pola dana, pa moras paziti na materijal po cesti, zavoje, magli se vizir, nije bas ni toplo, e da, i oni gromovi kad roknu odmah mi se ECU zblesira :toothy12: ...
Evo par random slika:
Samo Purejet i GS-ovi DA DA:headbang:
PS
Na velikim visinama masini fali zraka, razmisljap sam da mu ubusim onaj pipac za vakum kod usisa, i na to stavim nepovratni ventil dok nije u funkciji, a dok jest,spojim malim kompresor, ili cak njih 2 da prisilno upumpavaju zrak na vecim visinama, tako bih dobio TWIN-CHARGED PUREJET ENGINE :headbang: Imao bih MOC i na ravnom :toothy9:
Dax:
E Pero svaka ti cast!!!!
Nemam rijeci,ovog ima samo kod nas
Ovako dalek put,sam i da ne nabrajam ostalo
Skidam ti kapu frende
Sretan ti put za dalje i sretno se vrati u zg
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Evo me u Kotoru, konacno ljeto! Izbrasnario sam runnera niz jedno brdo jedno 130gpsa :toothy12: Poceo se trest volan jer gume nisu izbalansirane.
Jaoo kako ide po magistrali, gore u planinama nema zraka tek sad kuzim koloko je bolje prodisao, a kad sam se sjurio odmah mi se usi zacepile, konacno sam sisao s planine, a gore imas osjecaj da si sisao, a opet si u planini, i tako jedno 30 puta, ma malo sam i rekao...
Skupa je Crna Gora,razbahatili se bokte. Prenocio za 35€ na premekanom madracu pa senisam odmorio, u Sarajevu za 30 sve bilo extra.
Sad pijem espresso za 1.2€.
Veli drug slaba im je ova sezona, jos su digli cijene... A ruski cujes na svakom koraku...
Odo sad za Budvu, pa na Bar i Ulcinj i eto me u Albaniji...
Ovdje skutera ko u prici bokte... podsjeca na Italiju... evo macka na DZIM STARU u Kotoru :toothy12:
I imat cu problema sa zadnjom gumom,nema je na sredini :toothy12:
JEL mi moze netko provjeriti dal imaji recimo u Auto Antoniu Bridgestone HOOP u dimenzijo 120/70-12 i 130/70-12. Uzeo bih obe nove gume u povratku, bitno da imaju na lageru. Ciljam na Split, do tamo bi taman mogao izdrzat sa zadnjom, ja se nadam.
Odes na djir i potrosis gumu ::) i dalje ostajem na mekanoj smjesi, jebe mi se sto se brzo trosi, inace bi bio vec pokojni.
di.ky.73:
Mogao si mi se javit hahaha
Bijeli vivaro du 926 gb
Proletio je kroz Perast :hello:
aragonY:
Mislim da svi barem dvaput pogledaju kad vide ZG na tablici hahah
#prayforbridzis #staycool
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju