Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Grcke s PUREJETOM

<< < (6/30) > >>

BP:
Stari moj svaka cast! Uputit se na takav put sa 50 kubika skuterom, zapravo opcenito sa skuterom :headbang:
EPIC!

Sretan put i nek te vrijeme posluzi! :)

P.s. Imam ti molasice, stvarno kao nove, ali se moras vratit u zg po njih  :laughing7:

elmirtravnik:
pitam te bas za Sarajevo jer si vidjen kod sebilja na bascarsiji kako slazes rutu i ides gore prema vjecnoj vatri oko 17 - 17:30, punica se bas slikala a ja vozio kolica i dijete i okrenem glavu i vidim te.. samo sto si prozujao i uspio sam skuziti malu tablicu (kod nas su pola metra) .. vidis slucajnosti

Corector:
Elmire bogami jesam bio tada kod vatre, bukvalno da ne povjerujes :icon_biggrin:

Evo me u Niksicu, bog ubio brasno u planinama Crne Gore, vala mi je dosta zivota na +1000mnv, kise, potopa, i 12℃ i snijega na Durmitoru koji se vidi . :toothy12: :toothy9:

Dosao u Niksic, uletio u radnju s robom za domacinstvo da uzmem vrece za smece, i napalo me 5 zena bokte, nude mi smjetaj i sve se izredale na runneru da se slikaju :toothy12:

Evo slika jedne sto sam uspio uhvatit: ups, na drugom mi je mobu :laughing6:

Ide Runner za Oskara, imam 800km za sada, oni spustovi s Durmitora su prejebeni, i opcenito u Crnoj Gori...

U pocetku mi je ovo bilo zanimljivo, ali dosta mi je mokre ceste vise bokte,Molas totalno jebe :headbang:
Ovo je na granici BiH s Crnom Gorom. 1300mnv, istreslo se gromova i gromova i kise... bujicepo cesti... veli carinik,ajdeotvaraj kofet da vidim sta imas, ako nosis nesto nedozvoljeno ima da te hapsimo...

SF2 Freak:
Ali runner je vodootporan  :headbang: ali kolko si ti ?
Jeben ti trip samo fulao si prijevozno sredstvo. Gumenjak neki mozda ?

TopPerfomance4:
Sretno pratim samo jako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju