Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Do Grcke s PUREJETOM
SF2 Freak:
Eto javio mi se covjek koji se nemre bez alata voziti na skuteru. Jer inace bi cvikao :icon_biggrin:
To kaj pricas je kao da covjeku sa 350000 bez generalke u golfu 5 1.9tdi kazes da kupi alfu. :toothy10:
Ja sam pezicu jasem oko 90000-100000km ova masina koja je gore ima 50000-60000. I kako da ja povjerujem da je to grob na cemu se vozim , a nagledao se piaggia i piaggia sa trostruko manjom kilometrazom i za otpis su...
Koga si ti gledo u retrovizoru ? Si na bambucama. U retrovizoru me gledas prvih 50m a onda se smijem i gledam kako se grcevito zaljezes saginjes neznas di bi glavu metnul. Skoro si se prehitil prek nosa nrga kak si ko strijela zalegnuo. Ali peza na kraju te presla znam da je to tesko i da je to velika pljuska ali jbg prugutaj knedlu.
Corector:
Frendic, ja tezi od tebe, odvalim te u startu (odtkad veca masa ima boljinstart) i u jednoj fazi mi malo gmizes jer potroseni remen vrti u prazno. Cim sjedne netko malo laksi, pa nek je i malo tezi od tebe,ODVALJUJE pezu neprekidno i nedostizno, TO JE NAJBITNIJE :headbang:
Da sam ostao 2x ispod Velebita, pa na Pagu, pa lokalno po gradu, ja bih se odrekao toga :laughing7:
A moji purejeti imaju toliko kilometara i stanje je savrseno za pezu.
Imas jedno crkavavanje nrga, i to sto sa se igrao s akumulatorom koji je vec bio za otpis pa si uskocio i sto sam se zajebavao pa ostao bez goriva. Dakle zanemsrivo naspram pezinih katastrofa, pa ako je to nesto sto mozes poistovjetiti s pezinim katastrofama onda moras biti stvarno slijep da shvatis drasticnu razliku.
Zaustavimo pacenistvo i zamjenimo ga purejet masinama :headbang:
Kazi mi jos, tvrdio si da 13" na pezi i teska glavcina iza od kilu otezavaju pezi start.
A sta je sada problem kad su gore 12" felge i oem glavcina?
Zasto PUREJET iskoci u startu kao RAKETA???
Zaustavimo pacenistvo i sulude pokusaje skidanja vjecnog skutera s trona, tu je PUREJET, rijesenje za SVE probleme :icon_thumright: Samo purejet DA DA, sve ostalo je filozofiranje i patnja bokte :headbang:
Jel se sjecas kako je buraz ispaljovao s Nrgom mc3 purejet i zadnjim kotacem 120/70-12? Ispaljivso je kao 70ccm. A sta peza??? Mijenjas ovo ono, nis se ne desava, odnosno opet je iza piaggia.
SF2 Freak:
Opet servis ja imam ? Frendic 11000 imam od 2-3mj kaj bi ti vozil 50000 jedan remen ?
I OPET SE VADIS NA REMEN. U SRIJEDU SI MI REKAO DA NEMAŠ NOVI ,A OVO DAN PRIJE NAPISAO
Znaci odvalio sam te dok si imao novi remen
:wav: :jumping: :rofll: :thefinger: :violent5: :klanjamose: :joks: :biker2: :u_plac: :umroodsmijeha:
:falafala:
Odjavljujem se sa teme opet si pokazao da previse sereš.
:vrijemezalock: :muahahaha:
stipe:
Aj hvala Bogu! Pozdrav!
Corector:
Mozes ti voliti pezicu tutaca, ali ta ljubav nikad nece biti uzvracena, da imas purejet masinu na pezi, imao bi 30% bolje performanse, steta sto pezica nije teza, tek bi onda osjetio nemoc, kao kad mi tezi sjednemo na pezu a ona samo dreci i ne ide, smijemo se jer nam je presmjesno
:toothy9:
poink poink nabrijao Suhog kako imam nov remen, a nisam nista stigao na Nrgu odradit, sve od prosle sezone, kad se odradi servis to ce biti pobjeda u svim segmentima sa mnom koji sam tezi i visi, pa to ke brutalna snaga purejeta naspram pezice :laughing6:
Papa :hello: SAMO PUREJET :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju