Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Grcke s PUREJETOM

<< < (26/30) > >>

3alfa3:

--- Citat: Corector - 30 Lipanj, 2018, 11:12:53 ---Potrosnja na ovom tripu je bila 2.8l.
Litru ulja potrosi na 1800km.
--- Kraj citata ---

Laganom racunicom, to je 2% mjesavina (50.4 litre benge na litru ulja)  :icon_thumright:

SF2 Freak:

--- Citat: stipe - 30 Lipanj, 2018, 13:25:39 ---
--- Citat: SF2 Freak - 30 Lipanj, 2018, 11:53:23 ---Stipe pitaj mene  :happy3:
Ja imam bolji spuh  :headbang:
I deklo sa kurblom
Maksimalna mi manja  :sad1:
ali zato i potrosnja manja  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ali ti vozis pezu...  ;D

Kod nas u dalmaciji je to kao ka vozim daciju...

Nemoj se ljutiti ali je to stvarno tako...

--- Kraj citata ---
Javio se covjek sa et4  :happy8: Pa da zato jesmo u supku europe jer neznamo kaj valja kaj ne.
Kako talijan meni kaze na engleskom , piaggio very shit.
I da kolko vidim dachie voze uberi i taxi. Ne vidim fiata , alfu ili bilo kojega talijana  :headbang: .
Dachia rulssssss

stipe:
Da! Javio se covik koji vozi et4!
I koji je imao sprtcityja 200 i beva 250 i vespu gts250 i runnera 180 i libertyja 70 i libertyja 50 i malagutija f15 i runnera 50 st i runnera 50sp i apriliju sr 50 i cagivu passing 106 i nrg 50 i vespu et4 50...

Imam 36g i brdo kilometara iza sebe... valjda i imam nekog iskustva...
Za mene je piaggio savrsenstvo! Nikad me nije ostavio na cesti!
Imas problema sa et4?

dario007:
Ovaj...da dodam i vespu gore na anketu u drugoj temi? :toothy10:

Corector:
Nisam istinski fan talijana, uvijek mi nesto jako smeta. Primjerice, da kupim Nrg powera, vrag mi ne bi dao mira i ugodio bih si sljedece:

- naprijed hidraulicna vilica s jacom celjusti
- iza podesavajuci amortizer
- zadnja kocnica (celjust, 15mm veci disk, glavcija i felga od SRke)

E to bi mi onda bio tip top skuter. I kad se to doradi, ja sam PREZADOVOLJAN.
Sto se tice struje, mogao bih staviti od minarellija cdi i bobinu da nikad ne crknu.

Isto tako s purejetom, napravis, ugodis i AMEN. Otkako sam to odradio NIKAD NISAM OSTAO NA CESTI.

A S PEZOM JESAM!!!

A peza. Svako malo neka musica, sve su to sitnice i male stvari, ali to polako i sigurno ubija volju... Fanatik nisam za nista, ako me nesto zajebava istolerirati cu koliko mogu, ali ako predje sve granice, e pa nisam bas toliko lud da trpim sranja i da idem s knedlom u grlu pitajici se hoce li sad iznenada stati, a kao siguran sam da je sve u redu.

Meni je purejet konstanta, nema zasicenja jer mi se neda zajebavati s nekim drugim musicarom. Nadjes si jos neku zanimaciji pored toga da nema dosade i odlicno, a ne da robijam samo s jednim skuterom kojem su odbrojani dani kad ce otici i kad cu dozivjeti olaksanje i bijeg iz ropstva jer me je odnijelo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju