Tehnički kutak > Tuning skutera

Hladjenje Prijenosa!

<< < (2/4) > >>

Sugar:
ovaj poklopac je dao napravit...vjerojatno od plastike!

mislim da ovo bas i nema nekog ucinka jer zrak ne ulazi pod nekim pritiskom zato jer gljiva vuce zrak sa strana!bilo bi mu bolje da je umjesto te gljive stavio nekakvu malo guscu mrezicu!

a i da to napravi,zrak svejedno nebi mogao ulaziti jer nebi imao od kud izlazit,da bi to rijesio, onaj spojlercic bi trebao okrenuti prema iza!

zato se i rade one rupice po cijelom deklu,da bi zrak mogao unutra strujati!

ovo je cista sminka-gle imam gljivu na deklu

Vlado:

--- Citat: Sugi car - 21 Prosinac, 2006, 19:30:10 ---ovaj poklopac je dao napravit...vjerojatno od plastike!

mislim da ovo bas i nema nekog ucinka jer zrak ne ulazi pod nekim pritiskom zato jer gljiva vuce zrak sa strana!bilo bi mu bolje da je umjesto te gljive stavio nekakvu malo guscu mrezicu!

a i da to napravi,zrak svejedno nebi mogao ulaziti jer nebi imao od kud izlazit,da bi to rijesio, onaj spojlercic bi trebao okrenuti prema iza!

zato se i rade one rupice po cijelom deklu,da bi zrak mogao unutra strujati!

ovo je cista sminka-gle imam gljivu na deklu

--- Kraj citata ---
Ali brijem da zrak ulazi jer,taj zrak vuće vriomat.
Variomat na sebi ima one kao latice isto kao neki propleler i on vuce zrak unutra a brijem da kroz onaj spojlerćić zrak izlazi van...Da salazem sa tu sa tobom možda je malo glupo kaj je stavio gljivu.!!!
trebo je stavit nesto drugo..

Sugar:
istina je da one lopatice vrte zrak ali po meni ovo kaj je decko slozio hladi mozda malo bolje od serijskog

ja bi to rijesio tak da bi umjesto ove gljive roknuo cijev skroz do naprijed(kak ima sr) ali da ispred nje nema nikakvih maski, stavio bi nekakvu tanku spuzvicu kao filter a onaj spojlercic bi obrtunto okrenuo i to bi onda bil posel samo po zimi zacepis cijev i bok!

iako dobre stare rupice su dosta efikasno a i najjeftinije rijesenje

AeRRox:
Bolesno rjesenje :o

StreetRunner:
Ludo ali čovik očito zna šta radi :dontknow: :toothy12: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju