Tehnički kutak > Tuning skutera
Hladjenje Prijenosa!
Mr J:
Evo pogledajte kako je ovaj lik sredio hladjenje prijenosa!!! Fantasticno!!!
cupavi:
Stani ova dole gljiva mu je za hlađenje prijenosa?? Jebeno izgleda :icon_rr: a ja bušio rupe....amater :angry7:
Mr J:
--- Citat: cupavi - 21 Prosinac, 2006, 18:33:59 ---Stani ova dole gljiva mu je za hlađenje prijenosa?? Jebeno izgleda :icon_rr: a ja bušio rupe....amater :angry7:
--- Kraj citata ---
Lik je stavio novi komad na dekl, izbusio veliku rupu i kao gljiva mu je usis, filtrira zrak koji ulazi! Stvarno orginalno rjesenje!!!
I ako si primjetio iza kurble je stavio onaj spojleric kakvih ima kupiti za aute, da mu ulazi zrak za hladjenje kvacila :laughing7: :laughing7: :laughing7:
cupavi:
--- Citat: Mr J - 21 Prosinac, 2006, 18:39:36 ---
--- Citat: cupavi - 21 Prosinac, 2006, 18:33:59 ---Stani ova dole gljiva mu je za hlađenje prijenosa?? Jebeno izgleda :icon_rr: a ja bušio rupe....amater :angry7:
--- Kraj citata ---
Lik je stavio novi komad na dekl, izbusio veliku rupu i kao gljiva mu je usis, filtrira zrak koji ulazi! Stvarno orginalno rjesenje!!!
I ako si primjetio iza kurble je stavio onaj spojleric kakvih ima kupiti za aute, da mu ulazi zrak za hladjenje kvacila :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da da! Profesionalac :notworthy: :notworthy: :notworthy:
O0
Vlado:
Lik je dobro to napravio..lol
samo me zanima di je nasao ovaj komad na kaj je nataknuo Gljivu?????
jel je to neka vrsta plastike ili metal????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju