Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zbogom karbosu moj!

<< < (2/5) > >>

dario007:
Vozio sam ja tog purejeta od kolege correctora,doduse kratko kad sam na bengu po pive isao i moram priznat da cist pristojno ide i tko se vozi iskljucivo po centru ne treba brze od toga.

Ja pak imam dosta otvorene ceste,pa ne spustam ispod 90gps-a na gorickoj,aveniji veceslava holjevca i na mostu mladosti,a iz dragonosca do velikogoricke obicno ne skidam pun gas,pa je 110+ stalno na satu.Tempo se smiri tek kad do autobusnog kolodvora dodem.25 km oko 20-25min ovisi kako se semafori poklope.Potrosnja na base 70 je oko 4-4.5L

Corector:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Lipanj, 2018, 18:37:39 ---Ma mislio sam na motore  ;D

--- Kraj citata ---

A ja mislio na ove nove 4T 50ccm IE skutere :toothy12:

@Rade istina za tvoj prosjek. Sad cu pokusati stati na stranu purejeta  :laughing7:

1. Koliko ranije dodjes u odnosu da pegliras na ravnicama 90gpsa?

2. Koliko vise goriva potrosis i ulja

3. Za vijek drzim fige, necu nista govoriti, ali karbos je to, treba imat srece, jel  :toothy12:

4. Tu vec imas uvjete za nesto jace, ali dobro to je stvar pojedinca glede odabira, ali imas uvjete za to, dok ja realno nemam s obzirom na potrebe, izuzev zajebancije kod tripova.

dario007:
Brzinska razlika i nije neka,pa makar vozio i 600cc.

Potrosnja ni nemre bit ekstra manja na pia karbu,bitno da mi manje od auta trosi.

Jednom prilikom sam brutalno kasnio na posao,vozio sam se da Polu gasa nisam pustio.Po gradu su brzine bile 2-3x vece od dopustenog.Dosao sam za 17min.Skuterom znam doc za 20min,ali samo zato sto se svugdje probijem,ne moram cekat da se pomaknu.

SF2 Freak:
I ono najbitnije karbos pali na pgled gumba a pjurdet moras verglat. Eto ti u startu si brzi sa karbosom i to negdje cca 2-3sec  :headbang:

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 12 Lipanj, 2018, 22:19:39 ---I ono najbitnije karbos pali na pgled gumba a pjurdet moras verglat. Eto ti u startu si brzi sa karbosom i to negdje cca 2-3sec  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ja se ne bih ovako brukao. S cim se ti tjesis bokte ko mala beba maz maz :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju