Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zbogom karbosu moj!

(1/5) > >>

Corector:
Godinama sam ga cuvao u dobro skrivanoj nadi da cu se vratiti na njemu, karbosu, u slucaju da purejet zakaze.
Kupio ga novog u Malossi pakiranju, Dellorto 17.5 PHBN LS, nisam ga se bio spreman odreci dugo dok me nije slomila dobra ponuda. Da me je netko zajebavao na racun ovoga karbosa, bio bih spreman sve uciniti u obranu casti jer bi me smrtno uvrijedio, toliko sam se vezao na njega da bi se posrao i na glavu ako treba!!

Zbogom karbosu moj, ti si posljednji kojeg sam cuvao za sebe :'( :-[
U par navrata mi je jos posluzio u experimentalne svrhe, koje je to cudo naspram kineskih kopija, ajme koja preciznost, i taj nalet snage :notworthy:

Zbogom karbosu moj, nek te HP nosi :snijegvani:

A kad dodju pare, suze ce ispariti kao pljuvacka na ugrijanim blokovima za generalku karbosa  :balkidance: :party0049:
Otrcat ce se i do Grase :klopa:
Osvjezit se bambućama :occasion14:
Ostat ce i za vikend :party0048: :totejapitamm:
I taman jos za tripcugu s purejetom  :skuter:

Zao mi je, elektricna dizna mi je draza :toothy9:

3alfa3:
....jos kad skuzis cari 4T u kombinaciji sa IE ;D

RunnerSukosan:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Lipanj, 2018, 17:48:11 ---....jos kad skuzis cari 4T u kombinaciji sa IE ;D

--- Kraj citata ---
S bar pola litre +  :icon_biggrin:

Corector:
Ako izbaci 3 znamenke gpsa onda bi i nekako pristao, makar ti 4T usisavaci ubise i ono malo veselja sto drndavo prdekalo pruza.
I moram imati oko 70kmh prosjek tu po gradu za hitne intervencije :toothy12:

Tak su mi pricali da Zip50 4T trosi ko upaljac, a realno ne uzima manje od purejeta 70 kad se vozi pun gas, i na sred Slavonske mi frajer naglo zakocio i izasao jebat sve po spisku jer se necu maknuti u stranu sa 65kmh.

3alfa3:
Ma mislio sam na motore  ;D

Samo, ak nisi bas zagrizen za tuning, dosadno bu ti (ko meni) - toci vozi, mijenjas gume i disk plocice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju