Originalnih 7000km ima? To mora bit apoteka primjerak
Ja bi tu zbog godina još ubacio:
-gume
-ulje u vilicama i semerinzi
-semerinzi na radilici
-kočiona tekućina
-ulje u getribi
Kaj je s uljnom pumpom,termostatom i bendixom da i njih trebaš?
Nikak da stavim slike motora... Nije bas salonski primjerak, sic mi se poceo drapat, sljedeci tjedan idem kod matusa u sesvete to tapecirat... I na desnoj strani je pogreban, pao je vlasnik prije mene s njega, al inace je skuter bombon!
Pumou ulja sam mislio mijenjat zbog sebe, radi normalno (valjda se necu ovom izjavom zacoprat sad), ne pokazuje mi temperaturu motora, zato bi ga mijenjao (moguce da se to zove indikator temperature a ne termostat, uglavnom ono kaj se s jedne strane sarafi u cilindar a sa druge strane je jack), a u vezi bandixa, nekad kad ga znam palit na anlaser, vergla pola sekunde i pocne vrtit u prazno i tako stalno pa ga moram upalit na kurblu...
Gume sam promijenio obje i tekucinu u kocnicama, a sta se tice vodene pumpe, uopce mi nije pala na pamet, budem si i to stavio na popis... Mislio sam si to sve sam radit, al sad kad gledam ove semeringe kaj ste napisali, to ne znam da li bi znao promijeniti, pogotovo na radilici, a strah me previse prckat tolko blizu termo grupi...